LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Απριλίου 2023 10:09

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι θα χάσει τις εκλογές

Οι εκτιμήσεις του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για τις κάλπες της απλής αναλογικής και οι αναφορές του για την διαφθορά στην Αστυνομία.

Εκλογές 2015 - Σεπτέμβριος - Εκλογικά Κέντρα - κάλπη - παραβάν - ψηφοδέλτια

Αλλοίμονο για την Ελλάδα αν μπει σε μια κατάσταση ακυβερνησίας. Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Μέρα25, θα είναι μια κυβέρνηση στον αέρα που θα οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδα, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στο Mega, επισημαίνοντας ότι η αυτοδυναμία της ΝΔ δίνει προοπτική σταθερότητας στη χώρα.

Μάλιστα ο κ. Θεοδωρικάκος έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση της Βουλγαρίας, όπου με απλή αναλογική κάνει τις πέμπτες εκλογές σε δύο χρόνια.

Όπως είπε οι Έλληνες θέλουν οικονομική ανάπτυξη, υψηλότερα εισοδήματα, καλύτερη ποιότητα ζωής, διασφάλιση των συνόρων, μεγαλύτερη ασφάλεια, καλύτερο κράτος, ιδιαίτερα στους τομείς της υγείας και της παιδείας. Όλα αυτά τα εγγυάται, σημείωσε, μια κυβέρνηση σταθερότητας, που στην αντίληψη της ΝΔ είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Και διατύπωσε το ερώτημα ποια θα ήταν η θέση της Ελλάδας αν μέσω των μεγάλων διεθνών κρίσεων που έζησε στην τελευταία τετραετία η χώρα απαιτούντο συνεχείς διαβουλεύσεις για να ληφθεί μια απόφαση σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Διαπίστωση του κ. Θεοδωρικάκου είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται πλέον ότι θα είναι δεύτερο κόμμα σημειώνοντας ότι αυτό δείχνουν οι δηλώσεις Δραγασάκη και Τσακαλώτου για ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης ηττημένων.

Επισήμανε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ θα το είχε κάνει από το 2015, όπου αντί γι’ αυτό προτίμησε να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ. Τόνισε δε, ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο κ. Βαρουφάκης είναι το πρόσωπο που έφερε τη χώρα στον γκρεμό, κινδύνευσε να τη βγάλει από την ΕΕ και έκλεισε τις τράπεζες. Επανέλαβε δε ότι η μόνη αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση και λύση για τη χώρα είναι η ΝΔ. Κάλεσε τους ψηφοφόρους να μη λείψει κανείς από τις κάλπες της 21ης Μαΐου καθώς οι πολίτες με την ψήφο τους μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερότητα της χώρας και υπογράμμισε ότι η σημερινή ΝΔ ενώνει τους Έλληνες και μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της Πατρίδας μας.

Επιπλέον για την απλή αναλογική είπε ότι δεν αποτελεί επιλογή αξιών για τον κ. Τσίπρα, καθώς έγινε δύο φορές πρωθυπουργός εκμεταλλευόμενος την ενισχυμένη αναλογική. Την απλή αναλογική την καθιέρωσε, σημείωσε, όταν είδε ότι χάνει τις εκλογές.

ΦΡΑΧΤΗΣ - ΕΒΡΟΣ

Για την υπόθεση του φράχτη στον Έβρο επανέλαβε ότι πρόθεση της ΝΔ είναι να τον ολοκληρώσει σε όλο το μήκος των συνόρων γιατί αποδεδειγμένα αποτελεί το ισχυρότερο αποτρεπτικό μέσον στην παράνομη μετανάστευση και τόνισε ότι η ΕΕ πρέπει να πει έμπρακτα ευχαριστώ στη χώρα μας για τη φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων που αποτελών και ευρωπαϊκά σύνορα με την Τουρκία, στηρίζοντας οικονομικά την κατασκευή του Φράχτη. Σημείωσε δε ότι η παράνομη μετανάστευση οδηγεί στην εγκληματικότητα και πολλές φορές και στην τρομοκρατία, θυμίζοντας την περίπτωση των δύο πακιστανών που ήθελαν να ανατινάξουν την εβραϊκή Συναγωγή στην Αθήνα, και οι οποίοι  είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα προ πενταετίας. Συνεπώς η ολοκλήρωσή του αποτελεί και ζήτημα εθνικής ασφαλείας.

Για την ΕΛ.ΑΣ. τόνισε ότι επιδίωξη της ΝΔ είναι μια καλύτερη αστυνομία, πιο φιλική  στον πολίτη, που σέβεται τη δημοκρατική νομιμότητα και είναι σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα. Είπε ότι η πλειονότητα των αστυνομικών σέβονται το εθνόσημο γιατί το έχουν στην καρδιά και στο μυαλό τους και επανέλαβε την αποφασιστικότητά του οι επίορκοι να απομακρύνονται άμεσα και να  στέλνονται άμεσα στη Δικαιοσύνη.

Τέλος αναφερόμενος στην κατάσταση στη Μύκονο είπε ότι υπάρχει σχέδιο για αποκατάσταση της νομιμότητας και τόνισε ότι το σχέδιο αυτό θα συνδράμουν όλες οι δυνάμεις της αστυνομίας, ακόμα και τα ΜΑΤ, εφόσον χρειασθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Γύθειο: Καρχαρίας... κάνει βόλτες γύρω από το καΐκι ψαρά (βίντεο)

Οικουμενικό Πατριαρχείο: Συνελήφθη ο Μέγας Αρχιμανδρίτης για κλοπή ρολογιού (βίντεο)

Ζωοκλοπή - Λάρισα: Άρπαξε 19 μοσχάρια... μαζί με τις ζωοτροφές τους!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο