LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Απριλίου 2023 15:06

“The 2Night Show”: Οι καλεσμένοι της Τρίτης (εικόνες)

Τρεις απολαυστικούς καλεσμένους υποδέχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής.

Αρναούτογλου Γρηγόρης - ΑΝΤ1 - The 2Night Show
Απόψε στις 23:30,
 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Δέσποινα Τσούτσα. Η όμορφη ηθοποιός, που ξεχώρισε με το ταλέντο της στη σειρά «Ο Παράδεισος των Kυριών», μιλάει για τα «ατίθασα» παιδικά της χρόνια, για το «μικρόβιο» της υποκριτικής, που είχε από μικρή, αλλά και για τη στήριξη της οικογένειάς της σε κάθε βήμα.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΤΣΟΥΤΣΑ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΤΣΟΥΤΣΑ

Πώς αντέδρασε όταν, για πρώτη φορά, δέχθηκε λεκτική «επίθεση» σε ένα σούπερ μάρκετ, λόγω του «χαρακτήρα» της, στη σειρά «Ήλιος»; Πώς καταφέρνουν και συνυπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες, χωρίς ανταγωνισμό, σε έναν «Παράδεισο»; Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη γιαγιά της στη Λάρισα, ο Γρηγόρης προσπαθεί να πείσει τη γιαγιά ότι δεν της κάνει φάρσα και ότι είναι μαζί με την εγγονή της.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΤΣΟΥΤΣΑ

Τέλος, τσουγκρίζει τα πασχαλινά αυγά και φοράει τα ακουστικά για το αγαπημένο της παιχνίδι. Θα καταφέρει, άραγε, να μαντέψει τι της λέει ο Γρηγόρης… μασουλώντας; 

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και η Χριστίνα Καμενίτσα. Η γυμνάστρια και πρωταθλήτρια ΜΜΑ, μιλάει για το πιο «σκληρό» άθλημα του κόσμου, για τις ζόρικες στιγμές που έχει ζήσει στο «κλουβί», αλλά και για την καθημερινότητά της.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΚΑΜΕΝΙΤΣΑ

Γιατί η μητέρα της, στον πρώτο αγώνα που έπαιξε, πρόσφερε κουλουράκια στην αντίπαλό της; Για ποιο λόγο ασχολήθηκε με την προπονητική σε γυναίκες; Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο διαιτητής, στη ζωή και την ασφάλεια των αθλητών ΜΜΑ; Επίσης, περιγράφει τον «κόντρα ρόλο» που ανακαλύπτουν όσοι την γνωρίζουν... χωρίς «γάντια» και εξηγεί γιατί επιλέγει να λύνει τις διαφορές της, μόνο εντός ρινγκ.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΚΑΜΕΝΙΤΣΑ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΚΑΜΕΝΙΤΣΑ

Τέλος, μιλάει για τον σοβαρό τραυματισμό που την κράτησε μακριά από τους διεθνείς αγώνες, για τη μεγάλη αγάπη που δέχεται, καθημερινά, ως προπονήτρια μικρών παιδιών, αλλά και για τον συναθλητή της στο Ζιου Ζιτσου... Σάκη Ρουβά.

Απόψε, ο Γρηγόρης υποδέχεται στο «The 2Night Show» και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας και κριτής του «My Style Rocks», μιλάει για την τηλεόραση, που τον γοητεύει και για την εμπειρία του, που τον έχει κάνει να μην παίρνει πια τόσο προσωπικά τα σχόλια και τις αντιδράσεις του κοινού.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ

Γιατί έχει φάει «τσαντιά» από τηλεθεάτρια; Γιατί δεν άφηνε τη μαμά του να φύγει από το σπίτι αν δεν του άρεσαν τα ρούχα της; Γιατί η δημιουργία ρούχων είναι ακριβό σπορ; Ποια στοιχεία ξεχωρίζουν τις δικές του συλλογές; Πώς από Στελάκος έγινε Στέλιος και πόσο ρόλο έπαιξε η μετακόμιση από την Καισαριανή στο Κολωνάκι; Γιατί το επίθετό του ήταν το μεγαλύτερό του πρόβλημα, όταν ήταν μικρός και πώς κατάφερε ο πατέρας του να τον κάνει να το αγαπήσει; Τέλος, αναφέρεται στο «My Style Rocks» και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα κορίτσια,  για να ανταπεξέλθουν σε ένα βαρύ καθημερινό πρόγραμμα.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ

«The 2Night Show»: κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 23:30

Συντελεστές:

  • Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη 

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα: 

Αλέξης Γεωργούλης: Κόντρα μετά την καταγγελία για κακοποίηση - Το χρονικό της υπόθεσης

Χρήστος Κόγιας: Θύμα απάτης ο γνωστός Youtuber - Πώς του πήραν 4000 ευρώ

Αγρίνιο: Πατέρας και γιος “έφυγαν” μέσα σε 12 ώρες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Τοπικά Νέα

Για 36η συναπτή χρονιά, ο ιερέας Χριστόφορος Γουρλής "ανακοίνωσε" στους πιστούς το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τροποποιήσεις και λιγότερα δρομολόγια θα εκτελέσουν τα ΜΜΜ. Πόσο νωρίτερα θα αποσυρθούν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. 

Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η ΕλλάδαΣήμερα 10:28 | Ειδήσεις

Τι είπε για τα Eurofighter και την άρνηση των Γερμανών για πώληση τους στην Άγκυρα. Πως σχολιάζει τα βήματα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, τι ξεκαθαρίζει για το Κυπριακό.


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο