LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Απριλίου 2023 12:10

“Το Πρωινό”: Άννα Μαρία και Φίλιππος έκαναν Ανάσταση στην Μήλο (βίντεο)

Σε ποια εκκλησία βρέθηκαν η Άννα Μαρία και ο Φίλιππος το Μεγάλο Σάββατο για την Ανάσταση.

Πάσχα - Άννα Μαρία - Φίλιππος - Μήλος - Το Πρωινό
Τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας χωρίστηκαν όπως φαίνεται και δεν γιόρτασαν το Πάσχα μόνο στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, καθώς υπήρχαν και αυτοί που προτίμησαν την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος και η Άννα Μαρία εθεάθησαν στην Μήλο για την Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο.

Φωτογραφίες που έδειξε η εκπομπή «Το Πρωινό» δείχνουν την Άννα Μαρία και τον Φίλιππο να είναι στον ενοριακό ναό της Αγίας Παρασκευής στα Πολλώνια της Μήλου, εκεί όπου εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν για να γιορτάσουν την Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο.

Στο «Πρωινό» μίλησε και ο υπεύθυνος του εστιατορίου στο οποίο Άννα Μαρία και Φίλιππος έφαγαν αμέσως μετά τον επιτάφιο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

«Υπέροχοι άνθρωποι, σεμνοί, χαμογελαστοί. Φάγανε σολομό, φάγανε δυο σαλάτες, τις οποίες τις φτιάχνουμε εδώ στο κατάστημα μεσογειακές, οι οποίες είναι λαχανικών, ήπιανε κρασί» είπε και πρόσθεσε ότι ήταν γενναιόδωροι και πρόσχαροι.

Ωστόσο, η Μαρία Ολυμπία, η εγγονή της Άννας Μαρίας, ανέβασε στα social media φωτογραφίες από τους εορτασμούς της οικογένειάς της για το Πάσχα στο Χάμπτονς, ενώ οι γιοι του Παύλου κράτησαν τον επιτάφιο στην περιφορά στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Χάμπτονς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κύρτσος για Γεωργούλη: Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας

Ακρόπολη: Μαχαίρωσαν νεαρό για να τον ληστέψουν

Χρήστος Κόγιας: Θύμα απάτης ο γνωστός Youtuber - Πώς του πήραν 4000 ευρώ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο