LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2023 22:49

Παγκόσμιο Κύπελλο U20: Στην Αργεντινή ο τελικός

Η ανακοίνωση της FIFA για τη διεξαγωγή του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών.

AP - Αργεντινή - γήπεδο - Μπουένος Άιρες

Στην Αργεντινή θα διεξαχθεί τελικά η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/4) η FIFA, μετά την απόφασή της να αφαιρέσει το ποδοσφαιρικό τουρνουά από την Ινδονησία. Η χώρα της Νότιας Αμερικής είχε καταθέσει υποψηφιότητα να αναλάβει το Μουντιάλ κάτω των 20 ετών, αφότου η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε τη διοργάνωση από την Ινδονησία, και επιτροπή της FIFA επιθεώρησε την προηγούμενη εβδομάδα τις εγκαταστάσεις στην Αργεντινή. Μετά την εξέλιξη αυτή, άνοιξε ο δρόμος για την ανάθεση του τουρνουά στην Αργεντινή, την οποία επικύρωσε το συμβούλιο της FIFA.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 θα διεξαχθεί το διάστημα 20 Μαΐου-11 Ιουνίου 2023 και θα περιλαμβάνει έξι ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με την Αργεντινή να παίρνει τη θέση της Ινδονησίας. Η Αργεντινή έχει κατακτήσει έξι φορές το τρόπαιο στη διοργάνωση, την οποία φιλοξένησε επίσης το 2001. Μετά την επιβεβαίωση ότι η Αργεντινή θα είναι η «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης, η κλήρωση για το Μουντιάλ κάτω των 20 ετών θα λάβει χώρα την προσεχή Παρασκευή (21/4) στην έδρα της FIFA, στη Ζυρίχη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αλέξης Γεωργούλης: Η καταγγελία, η απομάκρυνση από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι αντιδράσεις

Αχαΐα: Ήπιε νέφτι αντί για νερό στο νεκροταφείο και διασωληνώθηκε

ΝΒΑ – Αντετοκούνμπο: “Καθαρή” η μαγνητική μετά τον τραυματισμό του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚασσελάκης: Θα είμαι ικανοποιημένος με ποσοστό πάνω από 20%Σήμερα 06:21 | Ειδήσεις

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,επανέλαβε ότι το βράδυ της 9ης Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη. Τι είπε για το Μακεδονικό, την απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη και τα... μπουζούκια. 

Europa League: Η Αταλάντα νίκησε στον τελικό την ΛεβερκούζενΣήμερα 06:14 | Ειδήσεις

Οι Ιταλοί, με χατ τρικ του Λούκμαν, υποχρέωσαν τους Γερμανούς, στην πρώτη τους ήττα σε ολόκληρη τη σεζόν και πανηγύρισαν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Καιρός - Πέμπτη: Συννεφιά, μπόρες και πτώση θερμοκρασίαςΧθες 22:08 | Ειδήσεις

Που και πότε αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Κολομβία: Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρίτιδας με δεκάδες τραυματίες (βίντεο)Σήμερα 06:46 | Ειδήσεις

Μεγάλο μέρος πυροτεχνικού εργοστασίου, στην πλαγιά βουνού, καταστράφηκε εξαιτίας της έκρηξης και συνέχιζε να καίγεται καθώς πλησίαζε η νύχτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κολομβία: Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρίτιδας με δεκάδες τραυματίες (βίντεο)06:59ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Κασσελάκης: Θα είμαι ικανοποιημένος με ποσοστό πάνω από 20%06:36Europa League: Η Αταλάντα νίκησε στον τελικό την Λεβερκούζεν06:22Καιρός - Πέμπτη: Συννεφιά, μπόρες και πτώση θερμοκρασίας06:08Euroleague - Παναθηναϊκός: Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν στο Βερολίνο (βίντεο)23:59Θεσσαλονίκη - Τροχαίο: Πέθανε η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή23:48Φοιτητικές εκλογές: Η ΔΑΠ, η ΠΚΣ και η κόντρα για την πρωτιά23:36Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικός Κυπέλου με αστυνομικό “μπλόκο” στους οπαδούς 23:23“Πόρτα Ανοιχτή”: Κεραμίστες προσφέρουν έργα τους για συγκέντρωση χρημάτων23:11Κασσελάκης - Ρωμανός: Ο 13ος και ο 14ος μισθός, η ανεργία και η... εικονική πραγματικότητα22:58Tik Tok: Ο Μητσοτάκης, τα “παπούτσια ΝΔ” και η “λύσσα του Άδωνι” (βίντεο)22:45F1: GP Μονακό αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και στον ΑΝΤ122:18Καλοκαίρι 2024: Ένα από τα πιο θερμά των τελευταίων ετών22:04Βόρεια Μακεδονία: Παραιτήθηκε ο Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι21:51“Πειρατεία” σε συνδρομητικά κανάλια με “χρυσά κέρδη” - Συλλήψεις σε τρεις περιοχές21:37Λαμία - σχολικά γεύματα: Ο ΕΦΕΤ “βάζει λουκέτο” στην εταιρεία παρασκευής τους21:30Βάρδα: Νεκρή η γυναίκα που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα21:16Νίκαια: Σύλληψη διαρρηκτών επ' αυτοφώρω - Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους έβλεπε live από κάμερα21:03Κηφισιά - Τραυματισμός μαθητή σε σχολείο: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες20:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο