LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2023 14:35

Ιταλία: Τόνους κοκαΐνης... ψάρεψαν στη θάλασσα της Σικελίας (βίντεο)

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αστυνομική επιχείρηση "μαμούθ" στη θαλάσσια περιοχής της ανατολικής Σικελίας. Κατασχέθηκαν τόνοι κοκαΐνης αξίας σχεδόν μισού εκατ.

Σικελίά - κοκαΐνη - θάλασσα

Η ιταλική Οικονομική Αστυνομία, πραγματοποίησε, στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σικελίας, την μεγαλύτερη κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών που έχει γίνει στην χώρα μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για δύο τόνους κοκαΐνης, συσκευασμένης σε περίπου χίλια εξακόσια μικρά πακέτα. Η συνολική αξία των ναρκωτικών ξεπερνά τα τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ.

Οι διακινητές είχαν αμπαλάρει την κοκαΐνη και την είχαν δέσει σε δίχτυα, με φωτεινή, προειδοποιητική σήμανση.

Την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντόπισαν αεροσκάφη της ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας και ταχύπλοα της ιταλικής Οικονομικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το παράνομο αυτό φορτίο είχε μεταφερθεί μέχρι την συγκεκριμένη περιοχή από εμπορικό πλοίο και στην συνέχεια θα έπρεπε να φτάσει μέχρι την ξηρά με μικρά ταχύπλοα των διακινητών. Αυτή την φορά, όμως, ο μηχανισμός των ιταλικών δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ναυτικού έδειξε ότι διαθέτει πολύ πιο γρήγορα αντανακλαστικά.

Ειδήσεις σήμερα: 

“Ζήσε αλλιώς” με την Σοφία Αλιμπέρτη: Backstage video λίγο πριν την πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Τρίκαλα: Κριάρι τραυμάτισε γυναίκα – νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πέθανε ο Χρίστος Καράς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕΚΠΑ - Νομική: Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση της κατάληψηςΣήμερα 11:42 | Ειδήσεις

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ, για την εκκένωση της κατάληψης.

Πολιτική Προστασία - Μητσοτάκης: Επένδυση πάνω από 2 δις ευρώ για ενίσχυση των υποδομώνΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Σε συνέδριο με θέμα την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών μίλησε ο Πρωθυπουργός, το πρωί της Τρίτης.

Γεραπετρίτης: Νέα φάση στα ελληνοτουρκικά - Συμμόρφωση όλων στην Συμφωνία των ΠρεσπώνΣήμερα 11:28 | Ειδήσεις

Για μια καινούρια περίοδο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και για παραγωγική κανονικότητα, έκανε λόγο ο ΥΠΕΞ. Αυστηρό μήνυμα στην Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας.

Ιός Δυτικού Νείλου - ΕΟΔΥ: Οδηγίες για την προστασία από τα κουνούπιαΣήμερα 12:01 | Ειδήσεις

Αναλυτκά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία από τα κουνύπια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πολιτική Προστασία - Μητσοτάκης: Επένδυση πάνω από 2 δις ευρώ για ενίσχυση των υποδομών14:27Ομοφοβική επίθεση: Ο Κασσελάκης συνομίλησε με τον 13χρονο (βίντεο)14:13ΕΠΟ - Κύπελλο Ελλάδος: Τελικός με άδειες κερκίδες14:00Μοχάμαντ Ρασούλοφ: Ο Ιρανός σκηνοθέτης που καταδικάστηκε σε μαστίγωμα και έφυγε από την χώρα13:46ΝΑΤΟ για Βόρεια Μακεδονία: Με αυτό το όνομα εντάχθηκε, από αυτό εκπροσωπείται13:33Πληθωρισμός- ΕΛΣΤΑΤ: Αμετάβλητοι οι ρυθμοί τον Απρίλιο13:19Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!13:06Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Τρίτης και το σπάνιο... “πλανητικό τρίο” (βίντεο)12:54Ιός Δυτικού Νείλου - ΕΟΔΥ: Οδηγίες για την προστασία από τα κουνούπια12:41Λαμία – Καταγγελία: Ζευγάρι την νάρκωσε και την βίασε12:27Κορυδαλλός: Φωτιά σε σχολείο12:14Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα12:01ΕΚΠΑ - Νομική: Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση της κατάληψης11:47Γεραπετρίτης: Νέα φάση στα ελληνοτουρκικά - Συμμόρφωση όλων στην Συμφωνία των Πρεσπών11:34Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής11:21Μύκονος: Βίντεο από την φονική συμπλοκή έξω από μπαρ11:07Κλοπή χρηματοκιβωτίου: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση, “χάθηκαν” 550000 ευρώ!10:54Η Σάκκαρη “αποχαιρέτισε” το τουρνουά της Ρώμης10:40Κρήτη: Έπεσε νεκρός μπροστά στην κόρη του10:27Βόλος: Ηλικιωμένος απατεώνας “πούλαγε” δάνεια μέσω Facebook10:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο