LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Απριλίου 2023 17:18

Μενίδι: Κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών με περιουσία σε θυρίδα

Μια ολόκληρη περιουσία είχε σε θυρίδα τράπεζας νεαρός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών.

Θυρίδα

Συνελήφθη, χθες , στις Αχαρνές, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, 25χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με άτομο που διακινεί ναρκωτικές ουσίες, ταυτοποιήθηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση του. Κατά την διάρκεια αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε δύο σπίτια του, στις Αχαρνές, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 23 φαρμακευτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Ακολούθησε άλλη έρευνα σε τραπεζική θυρίδα που είχε μισθώσει ο 25χρονος, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 100.055 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛΑΣ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα – Οπαδική βία: Προθεσμία και νέα εκδοχή από Κούγια

Άλκης Καμπανός: Μήνυση των γονέων κατά ιατροδικαστών

ΔΝΤ – Ανάπτυξη: Αναθεώρησε προς τα πάνω τις προβλέψεις για την Ελλάδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)Σήμερα 17:17 | Ειδήσεις

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός Ελλάδας, έστειλε ο Υπ. Εθνικής Άμυνας, κατά την διάρκεια των επισκέψεών του στην πυραυλάκατο “Κρυσταλλίδης” και στο λιμάνι της Μεγίστης.

Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελίΣήμερα 17:23 | Ειδήσεις

Σε ποιον χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε κρυμμένο το όπλο και η γεμιστήρα με τις σφαίρες.

Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνιΣήμερα 16:24 | Τοπικά Νέα

Τραγωδία ανήμερα το Πάσχα, από πτώση αυτοκινήτου στην θάλασσα, στην Πάτρα. 

Δολοφονία Ελλήνων στην Αλβανία: Συνελήφθη 69χρονοςΣήμερα 13:29 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε το τμήμα του Αργυροκάστρου για την σύλληψη του 69χρονου. Ποιος είναι ο άνδρας που συνελήφθη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΡΑΑΕΥ: 3 εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας18:06Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:03Καστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)17:52Λίβανος: Ζευγάρι και ανήλικο παιδί σκοτώθηκαν σε ισραηλινό πλήγμα17:39Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί17:25Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά17:12Δήμος Αθηναίων: Πασχαλινό γεύμα αγάπης στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ (εικόνες)16:58ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου16:45Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι16:31Αντώνης Τουρκογιώργης: “Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός ροκάς16:18Γάζα: Η εκεχειρία αργεί και ο κόσμος λιμοκτονεί 16:04Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα15:51Ολυμπιακή Φλόγα: Η λαμπερή υποδοχή της από τη Μασσαλία 15:37Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος...15:24Φοίβος Ιωαννίδης: “Έφυγε” από τη ζωή ο πολιτικός15:10Πάπας Φραγκίσκος: Το μήνυμά του για το Πάσχα των Ορθοδόξων14:56Ιωάννινα – Κακοποίηση ζώου: Έσερνε τον σκύλο με το αγροτικό14:43Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο Ντονέτσκ14:29“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ114:16Γάζα: Ο Νετανιάχου σταματά τη λειτουργία του Al Jazeera14:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο