LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 11 Απριλίου 2023 17:15

“Game Night Late”: Η νέα αθλητική εκπομπή έρχεται στον ΑΝΤ1

Η νέα αθλητική εκπομπή, με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τους Θέμη Καίσαρη και Παντελή Διαμαντόπουλο, έρχεται στον ΑΝΤ1 την Τρίτη 18 Απριλίου, για να γίνει η νέα αθλητική συνήθεια των φιλάθλων όλων των ομάδων και όλων των αθλημάτων.

GAME NIGHT LATE - ΑΝΤ1

Η νέα αθλητική εκπομπή, με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τους Θέμη Καίσαρη και Παντελή Διαμαντόπουλο, έρχεται στον ΑΝΤ1 την Τρίτη 18 Απριλίου, για να γίνει η νέα αθλητική συνήθεια των φιλάθλων όλων των ομάδων και όλων των αθλημάτων.

Από την Τρίτη 18 Απριλίου, και κάθε Τρίτη στη 01:50 και Παρασκευή στις 23:00, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη θα σχολιάζουν, θα αναλύουν και θα παρουσιάζουν στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 τα σπουδαία αθλητικά γεγονότα με τη δική τους ξεχωριστή ματιά, μέσα από τη νέα αθλητική εκπομπή «Game Night Late».

Με πιο χαλαρή διάθεση, αλλά με τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα του SPORT24, οι τρεις δημοσιογράφοι θα καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και θα καταθέτουν τη γνώμη τους, χωρίς οπαδικά γυαλιά, αλλά πάντα με σεβασμό στον αθλητισμό και στους τηλεθεατές.

Η εκπομπή «Game Night Late» θα βρίσκεται παντού και θα μας μεταφέρει εικόνες από κάθε γωνιά του πλανήτη, με LIVE συνδέσεις με όλα τα γήπεδα του κόσμου, ξεχωριστές αποστολές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και κάλυψη των αγώνων με ειδικές ενότητες, στήλες και ενδιαφέροντες καλεσμένους. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των εκπομπών, θα υπάρχει και ειδική ενότητα με τον Αλέξανδρο Τρίγκα, ο οποίος θα καταθέτει τη γνώμη του, αλλά και προτάσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής.

Super League, Champions League, EuroLeague, Europa League, Conference League και NBA, καθώς και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης μπαίνουν στην τελική ευθεία και η εκπομπή «Game Night Late» θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους τηλεθεατές με ανάλυση και σχολιασμό όσων συμβαίνουν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσιαστές: Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης
Αρχισυνταξία: Ηλίας Καλλονάς
Σκηνοθέτης: Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος

«GAME NIGHT LATE» με τον Παντελή Βλαχόπουλου και τους Θέμη Καίσαρη και Παντελή Διαμαντόπουλο, κάθε Τρίτη στη 01:50 και Παρασκευή στις 23:00 στον ΑΝΤ1.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία στους Αμπελόκηπους: Εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος

Τρίκαλα: Κριάρι τραυμάτισε γυναίκα – νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Φιλιάτες: Με κλαρίνα για τους νεκρούς στα μνήματα (εικόνες)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Πώς εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς της χώρας.

Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο ΚάιροΣήμερα 07:53 | Ειδήσεις

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι έκαναν λόγο για «πολυάριθμους νεκρούς» τη νύχτα στην περιοχή. Μια χερσαία εισβολή «θα ήταν αφόρητη» λέει ο Γκουτέρες.

Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σουΣήμερα 14:34 | Ειδήσεις

«Ο κόσμος με κατανοεί σιγά-σιγά, το αισθάνομαι» δήλωσε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. 

Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδροςΣήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Ο Πούτιν κατήγαγε μια σαρωτική νίκη στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου, δύο και πλέον χρόνια αφότου έστειλε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην Ουκρανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Τα δημόσια αγαθά είναι εθνική υπόθεση (εικόνες)15:50Ανδρουλάκης από Σέριφο: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών (εικόνες)15:36Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”15:22ΠΑΣΟΚ για Μονή της Χώρας: Πρόκληση με υπογραφή Ερντογάν η μετατροπή της σε τζαμί15:08Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα στα διόδια των Μαλγάρων14:54Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου14:40Κικίλιας: Προχωρούν τα έργα καθαρισμών σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας14:26Βόλος: Νεκρός ο άνδρας που διέρρηξαν το σπίτι του όσο νοσηλευόταν14:13Πατριάρχης Βαρθολομαίος: στηρίζουμε την ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας - Ουκρανίας13:59Ερντογάν σε Ισραήλ: Αποδεχτείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός13:45Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας13:31Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 33χρονο θύμα τροχαίου13:17Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο διαιτητής της ρεβάνς με την Άστον Βίλα13:03Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδρος12:49Βούλα: Σεξουαλική επίθεση σε δυο γυναίκες12:35Γάζα: Το Ισραήλ απαγόρευσε τη πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας12:22Κως: Τροχαίο με 4 νεκρά πρόβατα12:08Χαλκίδα: Χειροπέδες σε επιχειρηματία που χτύπησε τη σύζυγό του11:55 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)11:41Κυτταρομείωση: η χειρουργική λύση για τον καρκίνο στο περιτόναιο11:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο