LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 11 Απριλίου 2023 16:08 | Ανανέωση: 11 Απριλίου 2023 16:28

Άλκης Καμπανός: Μήνυση των γονέων κατά ιατροδικαστών

Τρεις ιατροδικαστές μηνύουν οι γονείς του Άλκη Καμπανού. Διακοπή της δίκης.

δίκη - δολοφονία - Άλκης Καμπανος - Θεσσαλονίκη

Μήνυση εναντίον των τριών ιατροδικαστών που κατέθεσαν με τις ιδιότητες των μαρτύρων υπεράσπισης - τεχνικών συμβούλων στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, υπέβαλαν οι γονείς του 19χρονου.

Στην προφορική μήνυση που υποβλήθηκε, διά τους συνηγόρου τους Αλέξη Κούγια, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης στρέφονται κατά των ιατροδικαστών Κατερίνα Αποστολίδου, Γρηγόρη Λέων και Δημήτρη Γαλεντέρη. Στις καταθέσεις τους είχαν πάρει αποστάσεις από το περιεχόμενο της ιατροδικαστικής έκθεσης που συνέταξε η συνάδελφός τους Λήδα Κοβάτση ως προς τα αίτια θανάτου του 19χρονου, διατυπώνοντας την επιστημονική τους άποψη, ότι το χτύπημα στη μηριαία αρτηρία ήταν αυτό που προκάλεσε τον θάνατο (σ.σ. η κ. Κοβάτση κάνει λόγο για συρροή κακώσεων στα κάτω άκρα και το κεφάλι).

Υπό αυτές τις συνθήκες, η οικογένεια του 19χρονου υπέβαλε μήνυση για τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης και της απάτης ενώπιον δικαστηρίου, ζητώντας να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τα πρακτικά της δίκης με το περιεχόμενο των καταθέσεών τους και των ιατροδικαστικών γνωματεύσεων που συνέταξαν. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αντίδραση από μερίδα των συνηγόρων υπεράσπισης, που καταλόγισε στην πολιτική αγωγή «ένδεια επιχειρημάτων», ενώ ακολούθησε ένταση στη δικαστική αίθουσα.

Μετά το Πάσχα η συνέχεια της δίκης

Η δίκη διεκόπη για τις 24 Απριλίου, οπότε αναμένεται να καταθέσει ο τελευταίος μάρτυρας υπεράσπισης (πραγματογνώμονας επί τεχνικών ζητημάτων). Στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσουν οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Το τροπάριο της Κασσιανής και η παραβολή των παρθένων

Ρωσία: Εξερράγη το ηφαίστειο Σιβέλιτς

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης αποφεύγει το ντιμπέιτ για να μην εκτεθεί

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)Σήμερα 07:46 | Ειδήσεις

"Θείε, με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις" ακούγεται να λέει η γυναίκα στον 68χρονο νεκρό, τον οποίο κινεί προσπαθώντας να πείσει ότι είναι εν ζωή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου06:57Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο