LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Απριλίου 2023 12:17

“Το Πρωινό”: Η Βάνα Μπάρμπα μιλά για το πρόβλημα υγείας της (βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα με την υγεία μου, το οποίο με έκανε να πρέπει να ηρεμώ, να μην έχω στρες. Θέλω να νιώθω καλά, γαλήνια. Κάνω κάποιες θεραπείες, ανοσοθεραπείες. Εντάξει, είναι μια δοκιμασία που περνάει όλος ο κόσμος. Πιστεύω θα περάσει. Το κατάλαβα γιατί είμαι υπέρ της πρόσληψης.

Δεύτερον, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική η κόπωση, αν δεν είναι ψυχική, το σώμα μιλάει. Μας φωνάζει βοήθεια. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η οικογένεια. Το παιδί μου, την μάνα μου και τον πατέρα μου. Αυτά τα τρία άτομα. Και αμέσως μετά τον Θεό. Δε φοβάμαι γιατί πιστεύω ότι όσο μεγαλώνεις πρέπει να εξοικειώνεσαι με τον θάνατο και τις αρρώστιες. Αλλά από εκεί και πέρα εντάξει, έχω μάθει να είμαι αγωνίστρια στη ζωή» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός είχε ταξιδέψει πριν λίγο καιρό στη Ρώμη για ιατρικούς λόγους, ενώ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. Πήγα για ιατρικούς λόγους, πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλιά μου. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά παίρνουν τον δρόμο τους. Δεν μας ανήκουν, εμείς ακολουθούμε από πίσω με την αγάπη μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Αντώναρο: Μάλλον γέλιο προκάλεσαν ορισμένες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Τζανερίκος: Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου

Καταγγελία - Θεσσαλονίκη: “Ο αστυνομικός έριξε το παιδί μου κάτω και το πατούσε επί 4 λεπτά” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕπίσκεψη Μητσοτάκη στο ΚΑΤ: Βήμα-βήμα οι υποδομές του ΕΣΥ βελτιώνονται (εικόνες)Σήμερα 15:59 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου που ανακαινίστηκε πρόσφατα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Καρέ καρέ από την στιγμή της δολοφονίας της 40χρονης (βίντεο)Σήμερα 13:54 | Ειδήσεις

Νέα βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ισραηλινός και Παλαιστίνιος αγκαλιάστηκαν μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο (βίντεο)Σήμερα 15:04 | Ειδήσεις

Μια συγκινητική σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του Ποντίφικα όταν ένας Ισραηλινός και ένας Παλαιστίνιος αγκαλιάστηκαν.

Μεταναστευτικό: Συνεχείς οι αφίξεις στην Κρήτη (εικόνες)Σήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζει αμείωτα η εισροή μεταναστών στο νησί της Κρήτης με αφίξεις τόσο στο Λασίθι όσο και στα Χανιά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης: Ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι δικαιολογημένος (εικόνες)18:29Πινγκ πονγκ: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Γκιώνης18:15Σλοβακία - Φίτσο: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού18:01Τυνησία: Αγνοούνται 23 μετανάστες που επέβαιναν σε σκάφος με κατεύθυνση την Ιταλία17:47Θεσσαλονίκη: 3 αρχαιοκάπηλοι έκρυβαν εικόνες, ιερά σκεύη και αρχαία νομίσματα (εικόνες)17:33Της απαγόρευσαν την άμβλωση μετά από βιασμό - Προσέφυγε στα Ηνωμένα Έθνη17:19Καιρός - Κυριακή: Σκόνη, τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας 17:04Χαμάς: Νεκρός ο διοικητής της από ισραηλινό πλήγμα16:50“Ψυχοκόρες”: Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (βίντεο)16:35Επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΚΑΤ: Βήμα-βήμα οι υποδομές του ΕΣΥ βελτιώνονται (εικόνες)16:20Κασσελάκης για την “επόμενη μέρα”: Έχω έρθει για να μείνω16:05Red Arrows 2024 στον Φλοίσβο: Εντυπωσιακοί ελιγμοί από το ακροβατικό σμήνος της RAF (εικόνες)15:51Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής15:37Ισραηλινός και Παλαιστίνιος αγκαλιάστηκαν μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο (βίντεο)15:24Ανδρουλάκης: Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής15:10Mητσοτάκης: Κλειστός ο ευρωπαϊκός δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας, αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών14:56Σλοβακία - Φίτσο: Παρουσιάζεται στο δικαστήριο ο ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του14:42Πέλλα - Τηλεφωνική απάτη: Πώς της πήραν κοσμήματα και χιλιάδες ευρώ14:29Γυναικοκτονία - Μενίδι: Καρέ καρέ από την στιγμή της δολοφονίας της 40χρονης (βίντεο)14:15Γάζα: Ανθρωπιστική βοήθεια για πρώτη φορά στην αποβάθρα των Αμερικανών 14:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο