LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2023 19:09 | Ανανέωση: 06 Απριλίου 2023 20:40

Εκλογές - ΝΔ: Ανανεωμένα κατά 50% τα ψηφοδέλτια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, το 50% του συνόλου των υποψηφίων θα είναι νέα πρόσωπα.

Νέα Δημοκρατία - γραφεία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ τα ψηφοδέλτια της είναι ανανεωμένα κατά 50%. «Οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου είναι πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027» αναφέρει η ΝΔ.

Επισημαίνει ότι το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα, χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.

Επίσης η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη.

Δείτε αναλυτικά τους νέους υποψήφιους:

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ καθρεφτίζουν το δόγμα Μητσοτάκη και για την επόμενη τετραετία: Ανευθυνότητα, διαφθορά, αδιαφάνεια.

Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο κάνει το αδιανόητο να έχει υποψήφιο κανονικά τον κ. Καραμανλή, που παραιτήθηκε υποκριτικά πριν έναν μήνα για την τραγωδία των Τεμπών, για να κατέβει στις εκλογές σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά επικροτεί και το όργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος και διαφθοράς.

- Υποψήφιος ο κ. Παπαθανάσης. Που «έσβησε» με 50.000 ευρώ δανειακές υποχρεώσεις 2 εκατ. ευρώ.

- Υποψήφιος ο κ. Χειμάρας. Που παραιτήθηκε για τις απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το Δημόσιο και στις 30 Μαρτίου ο κ. Οικονόμου έλεγε πως δεν θα είναι υποψήφιος.

- Υποψήφιος ο κ. Πουλής. Υπόδικος για ενέργειές του στο  ΚΕΕΛΠΝΟ, με δύο αμετάκλητα βουλεύματα από Δικαστικά Συμβούλια για κακουργηματική απιστία που αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ επί ζημία του Δημοσίου.

 - Υποψήφιος και ο κ. Αβραμόπουλος. Που εμπλέκεται στον σκάνδαλο Novartis και έχουν βρεθεί σχεδόν 1 εκ. ευρώ «αδιευκρίνιστα» στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη να ξαναβάλει στα ψηφοδέλτια και τους Πάτση και Νικολάου. Πρώτον, γιατί είναι αδικία να κοπούν μόνο αυτοί και δεύτερον γιατί θα είναι ακόμα πιο σαφές το στίγμα της ΝΔ».

Ειδήσεις σήμερα:

Στεγαστικά δάνεια: Τα επιτόκια “παγώνουν” για έναν χρόνο

Ακαδημίας: Εκκενώθηκε η κατάληψη στο θέατρο “Μαρία Κάλλας”

Qatar Gate: ο Παντσέρι αποφυλακίζεται με βραχιολάκι


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Τοπικά Νέα

Για 36η συναπτή χρονιά, ο ιερέας Χριστόφορος Γουρλής "ανακοίνωσε" στους πιστούς το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τροποποιήσεις και λιγότερα δρομολόγια θα εκτελέσουν τα ΜΜΜ. Πόσο νωρίτερα θα αποσυρθούν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. 

Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχήΣήμερα 08:18 | Ειδήσεις

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έστειλε "μήνυμα" στους επικεφαλής της οργάνωσης,  ενόψει του διαλόγου για την κατάπαυση του πυρός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:17Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο