LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2023 13:40

“Αόρατοι”: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 για την κωμική σειρά μυστηρίου

Ένας φόνος, πέντε losers και μια εταιρεία που σχεδιάζει άλλοθι για κομπίνες, έρχονται στον ΑΝΤ1, από την Τετάρτη 19 Απριλίου, και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

ΑΟΡΑΤΟΙ - ANT1

Η επικίνδυνα σοβαρή… κωμωδία «Αόρατοι» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 21:00, και υπόσχεται πολύ γέλιο και πολύ μυστήριο με άμεσα εμπλεκόμενα πρόσωπα, έναν ψιλικατζή, έναν ιδιοκτήτη video club, έναν άνεργο ηθοποιό, μια γραφίστρια και μια street performer.

Τη σκηνοθεσία της κωμικής σειράς μυστηρίου 8 επεισοδίων υπογράφει ο Χάρης Μαζαράκης, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Θωμά Νικολαΐδη. Στο πρωταγωνιστικό καστ, συναντάμε σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς, όπως: Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Πουρσανίδη, Γιώργο Χρανιώτη, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά. 

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Όλα ξεκινούν σε μια γειτονιά της Αθήνας, όπου ζει μία ετερόκλητη πενταμελής παρέα. Εκεί, ιδρύουν μια εταιρεία, που παρέχει άλλοθι σε διάφορες «αμαρτωλές κομπίνες». «Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης) και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης). Με τον Μήτσο για «αρχηγό», στην ομάδα μπαίνουν η νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και η «street performer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά). Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι 5 συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Ως ύποπτοι πλέον, αφηγούνται την ιστορία τους στον ανακριτή και σε μια ψυχολόγο. Τι έχει συμβεί; Ποιος είναι ο ένοχος;

Συντελεστές

  • Παραγωγή: COSMOTE TV
  • Εκτέλεση Παραγωγής: Direct Productions
  • Σενάριο: Χάρης Μαζαράκης, Θωμάς Νικολαϊδης
  • Σκηνοθεσία: Χάρης Μαζαράκης
  • Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Τσιτζικάκης
  • Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης
  • Ηχολήπτης: Αντώνης Ζερβός
  • Σκηνογραφος: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
  • Μοντάζ: Πάνος Πολύζος
  • Ενδυματολόγος: Δομινίκη Βασιαγεώργη
  • Producer: Γιώργος Μανώλης
  • Πρωταγωνιστούν: Μάκης Παπαδημητρίου, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά.
  • Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι: Δημήτρης Πιατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σόφη Ζαννίνου, Αντώνης Λουδάρος, Χρήστος Ευθυμίου και Γεωργία Παντέλη.
  • Στη σειρά συμμετέχουν ακόμα:  Κατερίνα Λέχου, Θανάσης Τότσικας κ.ά.

«ΑΟΡΑΤΟΙ» -  Πρεμιέρα Τετάρτη 19 Απριλίου και κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00.

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΕΚ - Άρης: Οι Πολωνοί διαιτητές έφτασαν... μεθυσμένοι στην Αθήνα

Καταγγελία - Θεσσαλονίκη: “Νταής” αστυνομικός εκτός υπηρεσίας χτύπησε τον ανήλικο γιό μου

Εκλογές: Ο Βορίδης, ο Τζανερίκος, ο Άρειος Πάγος και το κόμμα του Κασιδιάρη


 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του ΣτρατούΣήμερα 12:31 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Ρώσου προέδρου προς την Δύση. Τι αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!Σήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Σοκ προκαλούν όσα υποστηρίζουν στην καταγγελία τους το έφηβο σήμερα κορίτσι και η μητέρα του, κάνοντας λόγο για "εφιάλτη διαρκείας".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έχασαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:12Σεισμός στην Ταϊβάν13:58Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!13:45Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα13:32Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά13:18Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο, ραίνοντας με χαρτονομίσματα τον βιολιστή (βίντεο)13:04 Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του Στρατού12:50Καλιφόρνια: Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο USC 12:37Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34Καρκίνος πνεύμονα: αντιμετώπιση με Θωρακοσκοπική Χειρουργική VATS10:20Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του10:06Πλημμύρες στη Βραζιλία: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι09:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο