LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2023 13:01

“Το Πρωινό” - Δάντης: Η “συγγνώμη” του Λιάγκα, η σχέση με την Ασημίνα και το λαϊκό τραγούδι (βίντεο)

Τι είπε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους, τα νέα του σχέδια και την σχέση του με τα παιδιά του.

Το Πρωινό - Χρήστος Δάντης
Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκ ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα για πρώτη φορά μετά την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν χρόνια μεταξύ τους.

Ο παρουσιαστής με την έναρξη της συζήτησης ζήτησε συγγνώμη από τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος τη δέχτηκε και η μεταξύ τους παρεξήγηση ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν.

«Έχουμε χρόνια να τα πούμε τηλεοπτικά. Να σου ζητήσω συγγνώμη και από κοντά. Εγώ ξέρεις είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος και είπα μια βλακεία. Πήγα να κάνω ένα αστείο, ήταν μια βλακεία, δε χρειάζεται τώρα να το επαναλάβουμε. Σε πείραξε και δικαίως. Και δικαίως είπες δεν ξαναπάω σε αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν τίμιο. Αλλά και εγώ ποτέ δε σε είχα θίξει καλλιτεχνικά. Πάντα έλεγα ότι είσαι σπουδαία φωνή. Είχα πει μια βλακεία και απολογήθηκα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ εκτίμησα πάρα πολύ αυτή την τοποθέτηση σου, τη συγγνώμη σου. Και για αυτό και ήρθα. Δε σηκώνομαι εύκολα από τον ύπνο μου να ξέρεις» απάντησε με τη σειρά του ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους και τα λαϊκά τραγούδια που του έγραψε. Όπως είπε αγαπάει το λαϊκό τραγούδι, ενώ για όταν προτοξεκίνησε που τραγουδούσε περισσότερο ποπ τραγούδια είπε ότι τότε η φωνή του του ήταν άγουρη. «Τώρα πια εκφράζομαι περισσότερο με το λαϊκό τραγούδι», ανέφερε.

Για το παρελθόν ανέφερε ότι αρνήθηκε το λαϊκό τραγούδι για να είναι μέσα στην μόδα τότε, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν δεχόντουσαν bullying για την μουσική που άκουγαν.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για την σχέση που έχει για τα παιδία του, ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την οποία έχουν 33 χρόνια διαφορά, όπως είπε. Παραδέχτηκε ότι ήταν δύσκολο να εκφράσει τα συναισθήματα του και ότι για πρώτη φορά στη ζωή του ένιωσε έλξη για μια τόσο νέα γυναίκα.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Χρήστου Δάντη:

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Πισπιρίγκου: Οι υπαινιγμοί Κούγια για τις μεταμοσχεύσεις και η συνάντηση Πλεύρη - Ηλιάδη (βίντεο)

Κρήτη: Καταδικάστηκε για ασέλγεια στην κόρη του από ηλικία 2,5 ετών

Πετράλωνα: επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΧθες 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”Χθες 23:11 | Ειδήσεις

Θρήνος στην Κρήτη για την γυναίκα που κατέρρευσε στον δρόμο, μπροστά στο μικρό παιδί της, με το οποίο βγήκαν βόλτα για να του αγοράσει λαμπάδα...

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Χθες 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο