LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Απριλίου 2023 16:16

“The 2Night Show”: Οι καλεσμένοι της Τρίτης (εικόνες)

Ποιους υποδέχεται στο πλατό του "The 2Night Show" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΑΝΤ1

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης, μοιράζεται αστεία περιστατικά από το ξεκίνημά του, περιγράφει τι γινόταν πίσω από τις κάμερες στα γυρίσματα των video clip και αποκαλύπτει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Γιατί έπαθε «σοκ» όταν συνεργάστηκε, για πρώτη φορά, με τη Ζόζεφιν; Ποια ήταν η αντίδρασή του όταν κάποιος του ζήτησε αυτόγραφο, νομίζοντας ότι είναι ο Γιώργος Γιαννιάς;

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Πώς «κατέληξε» στην αδελφή του, Μορφούλα, ένα τραγούδι που προορίζονταν για άλλες τραγουδίστριες; Με ποια αγαπημένη τραγουδίστρια θα συνεργαστεί στο νυχτερινό κέντρο «Φαντασία»; Τέλος, ακολουθεί τις συμβουλές του Γρηγόρη για το «κακό μάτι» και σκοράρει δυνατά για τους τηλεθεατές.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και η Κόρα Καρβούνη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, η «Νίτσα» από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει,» ξεδιπλώνει την έντονη προσωπικότητά της και μοιράζεται στιγμές από την ενδιαφέρουσα ζωή της. Για ποιο λόγο δεν της έκαναν προτάσεις για τηλεοπτικές παραγωγές; Τι «μπέρδεμα» συνέβη όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά τον σύντροφό της, Παναγιώτη;

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΚΟΡΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΚΟΡΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ

Γιατί δηλώνει πως φοράει μόνο ρούχα του Άγγελου Μπράτη; Μεταξύ άλλων, μιλάει για την πολυμελή οικογένειά της και την «άτακτη» δίδυμη, ολόιδια, αδελφή της. Η Κόρα περιγράφει, με χιούμορ, αστεία σαρδάμ που έκανε στο θεατρικό σανίδι, αλλά και το πώς ένιωσε όταν έπαθε «σεντόνι» σε μία παράσταση. Τέλος, αναφέρεται στο «στοίχημα» που κέρδισαν όλοι οι συντελεστές της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και εξηγεί για ποιο λόγο νιώθει υπερήφανη που συμμετέχει, εδώ και πολλά χρόνια, στο «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

Στο αποψινό «The 2Night Show», ο Γρηγόρης υποδέχεται και τον Γιώργο Καράμπελα. Ο επιτυχημένος Peripatetic Concept Maker, και ένας από τους εκκεντρικούς αγοραστές του «Cash or Trash», μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του και περιγράφει τον επίμονο «αγώνα» που έδωσε, μέχρι να κατακτήσει το όνειρό του. Μεταξύ άλλων, μιλάει για το αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, για τις σπουδές στη Νομική που δεν του ταίριαζαν, για την καταπιεσμένη καλλιτεχνική του φύση, αλλά και για την προσωπική «επανάσταση» που έκανε μετά την απώλεια του πατέρα του. Ποιες ήταν οι «απαγορεύσεις», που του επέβαλαν οι γονείς του ως έφηβο; Πώς κρατάει «ζωντανό» τον πολυετή γάμο του με τη σύζυγό του, Μαρίνα; Τέλος, εξηγεί γιατί δεν μεταπωλεί τα αντικείμενα που αγοράζει, ενώ αναφέρει πως τα τοποθετεί στο «Fondazione», ένα κτίριο του Τσίλλερ, το οποίο αξιοποίησε με τη δική του αισθητική υπογραφή.

«The 2Night Show»: κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 23:30

Συντελεστές:
Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα: 

Κολωνός: Η 12χρονη κατονομάζει κι άλλα πρόσωπα - Νέα αίτηση για συμπληρωματική κατάθεση

Ρένα Κουμιώτη: Θλίψη στην κηδεία της αγαπημένης ερμηνεύτριας (εικόνες)

Γλυκά Νερά: Πωλητήριο στο πατρικό της Καρολάιν (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΣήμερα 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Σήμερα 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Όπως λέει έχει επανέλθει στην καθημερινότητά της και δηλώνει περήφανη που άνοιξε τον δρόμο και για άλλους ασθενείς. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)18:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο