LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Απριλίου 2023 08:25

“The 2Night Show”- Δεληκούρα: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η ζωή με τον γιο της

Η ηθοποιός περιέγραψε με το δικό της ξεχωριστό χιούμορ, την επεισοδιακή γνωριμία με τον σύντροφό της και την ξαφνική της εγκυμοσύνη. 

2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΣΥΛΒΙΑ ΔΕΛΗΚΟΥΡΑ
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τη Σύλβια Δεληκούρα. Η αγαπημένη ηθοποιός, που συμμετέχει στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, περιέγραψε με το δικό της ξεχωριστό χιούμορ, την επεισοδιακή γνωριμία με τον σύντροφό της, Δημήτρη, την ξαφνική της εγκυμοσύνη και την καθημερινότητά της με τον 8χρονο Ορφέα.

Μιλώντας για την σχέση της με τα ψάρια καθώς ο σύντροφός της είναι Ιχθυέμπορος είπε: «Τον πρώτο καιρό είχα πρόβλημα. Ακόμα μου μυρίζουν τα ψάρια. Δεν τρώω καθόλου ψάρια. Ό,τι έχω πει “ποτέ” γίνεται. Έλεγα στον πατέρα μου ότι δεν θέλω να κάνω οικογένεια και μετά από 7 μήνες ήμουν έγκυος».

«Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα στη Γλυφάδα. Μάλλον δεν περνούσαμε και οι δύο καλά. Δεν ήξερα τι να του πω και τον ρώτησα τι ζώδιο είναι. Μου είπε “Ταύρος” και έφυγε και δεν σκέφτηκα καλά για αυτόν. Στον γιο μου αρέσει το ψάρεμα, αλλά ούτε εκείνος τρώει ψάρια. Τώρα αρχίσαμε να τρώμε λίγη ψαρόσουπα», συμπλήρωσε.

2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΣΥΛΒΙΑ ΔΕΛΗΚΟΥΡΑ

Στην ερώτηση «γιατί δεν κατάφεραν να παντρευτούν με τον Δημήτρη;», η Σύλβια Δεληκούρα απάντησε: «Τώρα μου αρέσει, αλλά δεν θέλει ο Δημήτρης. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά του είπα “όχι”, δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με νυφικά. Εκείνος το δέχτηκε. Εγώ κρυφά έκανα πρόβα νυφικού, μετά έμεινα έγκυος και σταμάτησα. Κι έχω τον Ορφέα να μου ζητάει τις φωτογραφίες του γάμου. Όταν θα τσακωθούμε με το παιδί μου λέει “δεν είσαι η μαμά μου, δεν έχεις παντρευτεί με τον μπαμπά μου”».

Για την καθημερινότητά της με τον γιο της είπε: «Ο Ορφέας είναι 8 στα 9 τώρα και είμαστε λίγο στην τρέλα. Τα παιδιά είναι πιο έντονα. Πηγαίνει τρίτη δημοτικού και διαβάζουμε συνεχώς, έχει πάρα πολλά μαθήματα. Δεν διαβάζει από μόνος του πολύ, εγώ τρέχω από πίσω με τα βιβλία σαν την τρελή. Προσπαθεί πολύ όμως, είναι πολύ καλός στις ξένες γλώσσες. Ξεκίνησε με Αγγλικά – Γαλλικά» και πρόσθεσε: «Νομίζω πως εγώ είμαι η τρελή και το παιδί μου είναι φυσιολογικό, μόνο που έχει μια τρελή μάνα. Ό,τι ζητάει είναι αυτά που ζητάει κι ένα παιδί της ηλικίας του», πρόσθεσε η Σύλβια Δεληκούρα για τον γιο της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Λύτρας για 12χρονη στον Κολωνό: Δέχεται ξεκάθαρες απειλές για την υπόθεση

Ολλανδία: Σύγκρουση τρένου και εκτροχιασμός

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος τα έχει 400!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Εορτολόγιο - 3 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο