LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2023 22:11 | Ανανέωση: 03 Απριλίου 2023 22:23

Missing alert για την εξαφάνιση δυο γυναικών

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση των δυο γυναικών. Από που χάθηκαν τα ίχνη τους. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Περιπολικό - νύχτα - δρόμος
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση δύο γυναικών από την περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert για την εξαφάνισή τους, αναφέροντας μάλιστα πως «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Στις 19.03.2023, άγνωστη ώρα, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Θεσσαλονίκης η Θεοδοσία Φούρναρη, 51 ετών και η Ευαγγελία Σμυρνιού, 24 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ενηλίκων, σήμερα, 03.04.2023,  κατόπιν αιτήματος της οικογένειας τους, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Θεοδοσία Φούρναρη, έχει ύψος 1,60, είναι 50 κιλά, έχει καστανά μάτια και σκούρα σγουρά μαύρα μαλλιά. Η Ευαγγελία Σμυρνιού, έχει ύψος 1,70, είναι 65 κιλά, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια

Η περιπέτεια της Θεοδοσίας Φούρναρη, 51 ετών και της Ευαγγελίας Σμυρνιού, 24 ετών., έληξε στις  03/04/2023 βραδινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών  τους  ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Οι δυο ενήλικες γυναίκες ενημερώθηκαν μέσω της ενεργοποίησης του μηχανισμού Missing Alert για την αναζήτησή τους από τους οικείους τους και άμεσα επικοινώνησαν μαζί τους ώστε να τους πουν ότι είναι καλά και ότι βρίσκονται σε χώρα του εξωτερικού.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Θεοδοσία Φούρναρη και στην Ευαγγελία Σμυρνιού καθώς και  στην  οικογένειά τους  για οτιδήποτε χρειαστούν

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Τμήμα οροφής έπεσε πάνω στην έδρα δασκάλας δημοτικού σχολείου (εικόνες)

Μύκονος: Παρέμβαση Ντογιάκου για τις παρανομίες στο νησί

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ παραιτήθηκε


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοιΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορούμενων για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση που χρεώνεται τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

 Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο