LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2023 20:08

Εκλογές 2023 - Μιθριδάτης στον ΑΝΤ1: Περίμενα τις αντιδράσεις από τη ΝΔ

Ο τραγουδοποιός και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις πολιτικές αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητά του.

Μιθριδάτης - ΑΝΤ1

Του Αντώνη Σεφερλή

Για τακτικές αντιπερισπασμού από τα μεγάλα θέματα που αφορούν την κοινωνία, κάνει λόγο ο γνωστός τραγουδοποιός Μιθριδάτης – με αφορμή την πολιτική κόντρα που ξέσπασε για παλαιότερες αναρτήσεις του στα social media, μέσω δηλώσεών του στον ΑΝΤ1.

«Το περίμενα γιατί, ακριβώς το ίδιο πράγμα έκαναν πριν από δύο χρόνια που έβγαλα το ‘Για να μην τα χρωστάω’. Η διαφορά είναι ότι, τότε δεν πήρε επίσημη θέση η Νέα Δημοκρατία και δεν έβγαλαν tweets οι πρωτοκλασσάτοι υπουργοί, αλλά τα τρολς τα οποία δουλεύουν για τη συγκεκριμένη παράταξη», δήλωσε ο τραγουδοποιός και υποψήφιος βουλευτής στον ΑΝΤ1.

Η Νέα Δημοκρατία άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για ομοφοβικές και σεξιστικές αναρτήσεις του νέου του υποψήφιου.

«Ο Μιθριδάτης προσθέτει στον ΣΥΡΙΖΑ όπως και οι υπόλοιποι που θα ανακοινωθούν. Πανικός της ΝΔ. Και για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γράψει σχόλια», δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ενώ ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της ίδιας εκπομπής λέγοντας: «Είστε υποκριτές και φαρισαίοι, αριστεροί».

Ο καλλιτέχνης πάντως απαντά πως οι θέσεις του για το ρόλο της γυναίκας στη κοινωνίας είναι γνωστές από παλιά. «Είμαι σε ένα συγκρότημα με προοδευτικές απόψεις από τα μέσα του 1990. Όπως τον κύρη του σπιτιού, που σχολάζει πόσο διαφορετικοί ρόλοι υπάρχουν από την ελληνική κοινωνία στη γυναίκα, σύζυγο και την κόρη. Και τις αντρικές ‘γουρουνιές’ που λέει για τον κακό συμπεριφορισμό των ανδρών στις γυναίκες», λέει ο Μυθριδάτης.

Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε πως, «ο πολακισμός είναι προϋπόθεση για να μπεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ παραιτήθηκε

Τροχαίο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Βίντεο από την στιγμή της σύγκρουσης των ΙΧ

Άρης: Πέταξαν μολότοφ στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” (εικόνες)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τι καιρό θα κάνει αύριο Τρίτη21:40Τραμπ σε Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ "θα εμπλακούν" στη μελλοντική ασφάλεια της Ουκρανίας21:26Βοιωτία: Μηχανή συγκρούστηκε με τρακτέρ – Νεκρός ο 33χρονος μοτοσικλετιστής21:12Τραμπ - Ζελένσκι: Οι πρώτες συζητήσεις στο Οβάλ Γραφείο20:58Έφτασε ο Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο (εικόνες)20:44Διακοπή της ροής του πετρελαίου προς την Ουγγαρία, έπειτα από ουκρανική επίθεση σε ρωσικό υποσταθμό20:34FIFA: Εξετάζει Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων κάθε 2 χρόνια, με 48 ομάδες20:20Ζελένσκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να δημιουργήσει μια νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας20:06Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι που κατηγορούνται ότι λήστεψαν 15χρονο19:52Γάζα: Η Χαμάς απάντησε θετικά στη νέα πρόταση εκεχειρίας19:38Λάρισα: Φωτιά σε περιοχή του Τυρνάβου – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής (βίντεο) 19:24Περισσότερα από 3.430.000 στρέμματα έχουν καεί στην Ισπανία από την αρχή της χρονιάς19:12Τραμπ για πόλεμο στην Ουκρανία: Είμαι εδώ μονάχα για να τον σταματήσω, όχι να τον συνεχίσω18:58Κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο Καστοριάς18:44Ευρωμπάσκετ 2025: "Έκοψε" τον Καραγιαννίδη ο Σπανούλης, με 16 διεθνείς συνεχίζεται η προετοιμασία18:30Φωτιά στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας18:16Αρκαδία: Φωτιά σε δασική έκταση στη Βεδουρίτσα - Πιθανώς ξεκίνησε από κεραυνό18:02Ξάνθη: Εικόνες από το σημείο του μοιραίου δυστυχήματος – Ποιοι επέβαιναν στα οχήματα17:48Ντόναλντ Τραμπ: Μεγάλη τιμή που υποδεχόμαστε τόσους Ευρωπαίους ηγέτες17:34Ξάνθη: Έληξε η προσωρινή εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Εγνατίας οδού Κομοτηνής – Ξάνθης17:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο