LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 02 Απριλίου 2023 18:53

Ο Ανδρουλάκης σε καφέ όπου εργάζονται νέοι στο φάσμα του αυτισμού (εικόνες)

Συμβολική επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης για τον αυτισμό.

Ανδρουλάκης - Το Παρεάκι - νέοι στο φάσμα του αυτισμού

Το καφέ «Το Παρεάκι» στον Άγιο Δημήτριο, όπου εργάζονται συνάνθρωποι μας στο φάσμα του αυτισμού, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας ενημέρωσης για τον αυτισμό, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε με αυτή τη συμβολική επίσκεψη την ανάγκη να επενδύσουμε σε ισχυρές κοινωνικές δομές καθώς και καθολικά προγράμματα κοινωνικής, εκπαιδευτικής και επαγγελματικής ένταξης των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Ανδρουλάκης - Το Παρεάκι - νέοι στο φάσμα του αυτισμού

Ανδρουλάκης - Το Παρεάκι - νέοι στο φάσμα του αυτισμού

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συζήτησε με την Σύλια και τον Δημήτρη, που εργάζονται τους τελευταίους μήνες στο «Παρεάκι», χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στους εκπαιδευόμενους του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες», δημιουργώντας ένα φιλόξενο στέκι για την ένταξη ατόμων με Αναπηρία στην αγορά εργασίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “ILINA”: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Κοκαΐνη: Σύλληψη ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία με ποσότητα ναρκωτικών

Ίλιον: Διάσημος τράπερ συνελήφθη με όπλο για δεύτερη φορά

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Live η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο