LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 28 Μαρτίου 2023 21:34

Γαλλία - Συνταξιοδοτικό: Στους δρόμους παραμένουν οι διαδηλωτές (εικόνες)

"Πλημμύρισαν" οι δρόμοι της Γαλλίας με διαδηλωτές, για ακόμα μία μέρα.

AP - Γαλλία - διαδηλώσεις

Σχεδόν 740.000 διαδηλωτές συμμετείχαν σήμερα στις κινητοποιήσεις στη Γαλλία, από τους οποίους 93.000 στο Παρίσι, για τη 10η ημέρα κινητοποίησης κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, η οποία σημαδεύτηκε από μείωση της συμμετοχής, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στις 23 Μαρτίου, την προηγούμενη ημέρα διαδηλώσεων, σχεδόν 1,09 εκατ. πολίτες συμμετείχαν στις πορείες διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα, από τους οποίους 119.000 στο Παρίσι, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.

AP - Γαλλία - διαδηλώσεις

Το συνδικάτο CGT κάνει λόγο σήμερα για 450.000 διαδηλωτές στο Παρίσι, αριθμός μικρότερος σε σύγκριση με την προηγούμενη κινητοποίηση.

AP - Γαλλία - διαδηλώσεις

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια της πορείας των διαδηλωτών στο Παρίσι, σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω του αδιεξόδου στον διάλογο μεταξύ της κυβέρνησης του Εμανουέλ Μακρόν και των συνδικάτων.

AP - Γαλλία - διαδηλώσεις

Οι δυνάμεις της τάξης παρενέβησαν για να διαλύσουν ταραξίες, ορισμένοι από τους οποίους λεηλάτησαν ένα κατάστημα και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου. Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού ανακοίνωσε ότι έγιναν 22 συλλήψεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση σε σχολείο στο Τενεσί: Βίντεο με την εξουδετέρωση της 28χρονης τρανς

Ηράκλειο – Πυροβολισμοί: “Γάζωσαν” αυτοκίνητο

Θεοδωρικάκος για σχέδιο τρομοκρατών: Κανείς δεν μπορεί να πειράξει κάποιον στην Ελλάδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)Σήμερα 08:55 | Ειδήσεις

Ούτε οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το νέο ράλι τιμών στα καύσιμα και μάλιστα τις αντίθετες διαδρομές πετρελαίου και βενζίνης.

Ελληνοτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)Σήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του πρώην Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του CHP.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίση07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο