LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Μαρτίου 2023 18:20

“Family Game” με “ΣΟΥΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ” και “ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ” το Σάββατο

Το «Family Game» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά θα μας χαρίσει ακόμα ένα διασκεδαστικό βράδυ Σαββάτου.

FAMILY GAME - ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ - ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΒΑΛΙΑ - ΑΝΤ1

Είναι οικογενειακό! Είναι απρόβλεπτο! Είναι μοναδικό! Είναι το «FAMILY GAME», με τους αγαπημένους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά, και αυτό το Σάββατο 1η Απριλίου στις 21:00 θα μας χαρίσει άλλο ένα διασκεδαστικό βράδυ!

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Ο Μάρκος και η Έλενα υποδέχονται στο πλατό του «FAMILY GAME» τους «ΣΟΥΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ» και τα «ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ» για να παίξουν μαζί τους τα πιο αστεία και τρελά παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Για αρχή, επιβάλλεται ένα πέρασμα από το φημισμένο ζαχαροπλαστείο του «FAMILY GAME».

Επειδή, όμως, ένα γλυκό δεν είναι ποτέ αρκετό, «Ιπτάμενα φρούτα» προσγειώνονται στο πλατό για να χορτάσουν με παιχνίδι τις ομάδες μας.

Σάββατο βράδυ χωρίς «Κρεβατομουρμούρα» δεν γίνεται, έτσι λοιπόν οι ομάδες θα περάσουν μια βόλτα από την κρεβατοκάμαρα του Μάρκου και της Έλενας για ένα ποντάρισμα, αλλά και άφθονο γέλιο!

Ο Μάρκος, βέβαια, δεν επηρεάζεται από τις κρεβατομουρμούρες και τραγουδάει «Δικαίωμα μου να γυρνώ στο σπίτι τα χαράματα» με την Έλενα να αναρωτιέται «Αν της κάνει πλάκα ο Θεός».

Καλεσμένοι και οικοδεσπότες βάζουν τις φόρμες τους και πάνε στο πιο παγωμένο μέρος για να παρευρεθούν σε μια βάφτιση και από νονοί γίνονται γαμπροί…

Μονόπετρα εμφανίζονται στο «FAMILY GAME» και η πολυπόθητη πρόταση γάμου είναι γεγονός! Ποιος παίκτης θα γονατίσει μπροστά στην καλή του; Ποιος παίκτης θα ακούσει το μεγάλο «ναι»;

Ποια ομάδα θα καταφέρει να περάσει στον μεγάλο τελικό;

Ποια θα διεκδικήσει το έπαθλο των 5000 ευρώ;

«Family Game». Το πιο απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου έρχεται στον ΑΝΤ1, το Σάββατο 18 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 21:00, και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές.

«Family Game»: Το παιχνίδι γίνεται οικογενειακή υπόθεση!

Συντελεστές

  • Εκτέλεση Παραγωγής: Barkingwell Media
  • Executive Producer: Ντόρα Πνευματικάτου
  • Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης
  • Αρχισυνταξία: Πάττυ Ξυράφη, Σόφη Καραγγιάνη

#FamilyGame

«Family Game», με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά: Σάββατο στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ειδήσεις σήμερα:

Formula 1 - Grand Prix Αυστραλίας: ο Φερστάπεν στην pole position

Τιφλίδα: Φωτιά σε ξενοδοχείο - Πηδούσαν από τα μπαλκόνια οι ένοικοι (βίντεο)

Ανησυχία για το τιγράκι που αφέθηκε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο