LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Μαρτίου 2023 06:21

“The 2Night Show” - Νίνο: το ημερολόγιο, τα παιδιά του και η αποχή από τη δημοσιότητα (βίντεο)

Μία εξομολογητική συνέντευξη, παραχώρησε ο Νίνο, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή "The 2Night Show" του ΑΝΤ1.

THE 2NIGHT SHOW - ΝΙΝΟ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίνο μαζί με τον Νικηφόρο. 

Ο Νίνο, παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τον λόγο που συνειδητά κρατά χαμηλό προφίλ και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπαίνει σε "καλούπια".

Όπως εξομολογήθηκε ο τραγουσιδτής, "δεν κλείνομαι απλά δεν εμφανίζομαι δημόσια. Στη ζωή υπάρχουν κύκλοι που πρέπει να κλείσουν για να ανοίξει ένας καινούργιος. Τώρα είμαι 41 χρονών. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος που παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Μην αναλύσουμε αν το πλήρωσα τελικά, δεν θέλω. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, γιατί κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Τα ψέματα που λες για χρόνια τα πιστεύεις και ο ίδιος. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά".

THE 2NIGHT SHOW - ΝΙΝΟ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Όσον αφορά αν διατηρεί σχέσεις με τους συμπαίκτες του στο τάλεντ σόου που τον γνωρίσαμε, ανέφερε: "Από τα παιδιά του Fame Story 1 μιλάω που και που με τον Γρηγόρη Πετράκο και πολύ με την Άσπα. Με τον Νότη Χριστοδούλου έχουμε να μιλήσουμε από τότε".

Ο καλλιτέχνης, έκανε και μια σπάνια αναφορά στα παιδιά του: "Η Ρόδος είναι η βάση μου. Λέω ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας, εγώ τη μισή μου ζωή την πέρασα στην Ρόδο. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Μεγαλώνουν. Ο γιος μου είναι 10 χρονών και η κόρη μου κοντεύει τα 9. Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν και τα δύο ταλέντο στη μουσική, στη ζωγραφική, στον αθλητισμό. Ό,τι θέλουν θα κάνουν, δεν θα πούμε εμείς τι θα κάνουν στη ζωή τους".

Ακόμη, αποκάλυψε πως γράφει ημερολόγια για το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: "Γράφω καθημερινό ημερολόγιο για τη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια, γράφω τις σκέψεις μου. Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35 τους". 

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια την Τρίτη

Μπακς: χωρίς Αντετοκούνμπο δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Πίστονς

Αίγιο: σορός άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Τραμπ ανακηρύσσει την κυβέρνηση της Βενεζουέλας "ξένη τρομοκρατική οργάνωση"07:24Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Οι ώρες λειτουργίας07:10UEFA Conference League: AEK – Κραϊόβα την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ106:56Ροντ Στιούαρτ: Η φωνή που σημάδεψε έξι δεκαετίες ροκ και όχι μόνο06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17 Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Οι δημοσιογράφοι του ANT1 Sports μας προσκαλούν στον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Μαραθώνιο, στις 22 Δεκεμβρίου23:59Ολυμπιακός – Βαλένθια: Κατάρρευση στην τελευταία περίοδο23:46Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης23:32Αγρότες: Την Πέμπτη στις Σέρρες η κρίσιμη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων23:18Στην Πάτρα η "Ιθάκη" του Αλέξη Τσίπρα: Κοινωνική και εθνική ανάγκη η πολιτική αλλαγή23:05ΟΠΕΚΕΠΕ - Κρήτη: Ελεύθεροι με όρους και οι 7 κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας22:51Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι… άνθισε στην Πόλη22:37Ακινητοποιήθηκε τρένο στον Δομοκό - Τεχνικό πρόβλημα στο Intercity 5722:23Τράμπ: Ανακοίνωσε ότι θα απευθύνει διάγγελμα στο έθνος το βράδυ της Τετάρτης22:09Ηλεκτρικός: Χωρίς στάση θα διέρχονται οι συρμοί από τον σταθμό "Βικτώρια" μετά τις 22:0021:56Τέλλογλου για αγρότες: "Παζάρι" με την κυβέρνηση για λύση έως το Σαββατοκύριακο21:29Κυψέλη: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε βάρος της 16χρονης που μαχαίρωσε τη 14χρονη σε σχολείο21:15Προϋπολογισμός 2026: Πέρασε με 159 “ναι” έναντι 136 “όχι”21:01Προϋπολογισμός 2026 – Πιερρακάκης: Οι αγρότες αξίζουν τον σεβασμό μας20:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο