LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Μαρτίου 2023 06:21

“The 2Night Show” - Νίνο: το ημερολόγιο, τα παιδιά του και η αποχή από τη δημοσιότητα (βίντεο)

Μία εξομολογητική συνέντευξη, παραχώρησε ο Νίνο, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή "The 2Night Show" του ΑΝΤ1.

THE 2NIGHT SHOW - ΝΙΝΟ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίνο μαζί με τον Νικηφόρο. 

Ο Νίνο, παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τον λόγο που συνειδητά κρατά χαμηλό προφίλ και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπαίνει σε "καλούπια".

Όπως εξομολογήθηκε ο τραγουσιδτής, "δεν κλείνομαι απλά δεν εμφανίζομαι δημόσια. Στη ζωή υπάρχουν κύκλοι που πρέπει να κλείσουν για να ανοίξει ένας καινούργιος. Τώρα είμαι 41 χρονών. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος που παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Μην αναλύσουμε αν το πλήρωσα τελικά, δεν θέλω. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, γιατί κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Τα ψέματα που λες για χρόνια τα πιστεύεις και ο ίδιος. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά".

THE 2NIGHT SHOW - ΝΙΝΟ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Όσον αφορά αν διατηρεί σχέσεις με τους συμπαίκτες του στο τάλεντ σόου που τον γνωρίσαμε, ανέφερε: "Από τα παιδιά του Fame Story 1 μιλάω που και που με τον Γρηγόρη Πετράκο και πολύ με την Άσπα. Με τον Νότη Χριστοδούλου έχουμε να μιλήσουμε από τότε".

Ο καλλιτέχνης, έκανε και μια σπάνια αναφορά στα παιδιά του: "Η Ρόδος είναι η βάση μου. Λέω ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας, εγώ τη μισή μου ζωή την πέρασα στην Ρόδο. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Μεγαλώνουν. Ο γιος μου είναι 10 χρονών και η κόρη μου κοντεύει τα 9. Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν και τα δύο ταλέντο στη μουσική, στη ζωγραφική, στον αθλητισμό. Ό,τι θέλουν θα κάνουν, δεν θα πούμε εμείς τι θα κάνουν στη ζωή τους".

Ακόμη, αποκάλυψε πως γράφει ημερολόγια για το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: "Γράφω καθημερινό ημερολόγιο για τη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια, γράφω τις σκέψεις μου. Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35 τους". 

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια την Τρίτη

Μπακς: χωρίς Αντετοκούνμπο δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Πίστονς

Αίγιο: σορός άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Το ant1news.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ10:59Πρόστιμο της ΣΤΑ.ΣΥ στον ανάδοχο αναβάθμισης συρμών της Γραμμής 1 του Μετρό για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις10:48ΝΒΑ – Αντετοκούνμπο: Συνεχίζεται ο κατήφορος… για τα “ελάφια”10:37ΕΚΤ: Αρνείται να δώσει δάνειο για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας με βάση τα “δεσμευμένα χρήματα” της Ρωσίας10:26Τραγωδία στο Βερολίνο: Παιδί πέθανε μετά τον απεγκλωβισμό του από πυρκαγιά σε μονοκατοικία10:14Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν εκατοντάδες "μαϊμού" προϊόντα10:00Τροχαίο δυστύχημα στην Λούτσα: Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε ο 29χρονος09:45Κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου στη Θεσσαλονίκη - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα κλεμμένη μηχανή09:31Βαρουφάκης στον ΑΝΤ1: Ο Τσίπρας με το βιβλίο του, προσπαθεί να μετατρέψει την ενοχή του σε αφέλεια09:17Λάρισα: Κλειστή και σήμερα η Εθνική Οδός Αθηνών–Θεσσαλονίκης στη Νίκαια09:03Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν είναι αδιάφορη με το αγροτικό ζήτημα08:49Ινδονησία: Εκατοντάδες νεκροί από πλημμύρες – περισσότερο από 1 εκ. πολίτες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους08:35Ιταλία: 24χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο κέντρο του Μιλάνου08:21Χαϊδάρι: Τεράστιο δέντρο έπεσε μέσα σε παιδική χαρά!08:07Αττική - ΕΛ.ΑΣ: 10 Νεκροί και 610 τραυματίες από τροχαία ατυχήματα μέσα στον Νοέμβριο07:53Μαδούρο: Δεν θέλουμε την ειρήνη των σκλάβων, ούτε την ειρήνη των αποικιών07:39ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα έκδοση της εφαρμογής "timologio"07:25Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό07:11Πότε θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος06:57ΤΑΞΙ: Τραβάνε… χειρόφρενο για 48 ώρες06:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο