LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Μαρτίου 2023 10:55

Η “Ζωή” στον ANT1+ με την Μαρία Καβογιάννη - Η ιστορία και το καστ (εικόνες)

Η νέα original σειρά του ΑΝΤ1+ με τίτλο «ΖΩΗ», με τη Μαρία Καβογιάννη και ένα κορυφαίο cast με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ελληνική μυθοπλασία, έρχεται αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+

ΖΩΗ - ΑΝΤ1+

Η νέα original σειρά του ΑΝΤ1+ με τίτλο «ΖΩΗ», με τη Μαρία Καβογιάννη και ένα κορυφαίο cast με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ελληνική μυθοπλασία, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Η «ΖΩΗ» συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα με το μεταφυσικό στοιχείο. Είναι μια σειρά για μικρούς και μεγάλους, που παντρεύει με επιτυχία το παραδοσιακό στοιχείο με τη διαφορετικότητα, χάρη στη Μαρία Καβογιάννη που γεφυρώνει με απόλυτη ισορροπία το χάσμα ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα.

Δείτε το επίσημο trailer στο YouTube του ΑΝΤ1+

Το αξεπέραστο ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη δίνει «ζωή» σε μια καθημερινή γυναίκα που βιώνει μια πρωτόγνωρη, εξωπραγματική, αλλά βαθιά ανθρώπινη εμπειρία που τη μεταμορφώνει σε έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ δύο κόσμων. Κάθε ένα από τα δώδεκα αυτοτελή επεισόδια πραγματεύεται μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας ένα ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία χωρίς να το υποβιβάζει, δικαιώνοντας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλους τους χαρακτήρες, δίνοντας φωνή σε όσους νιώθουν ότι δεν έχουν.

Σε κάθε επεισόδιο, το εντυπωσιακό cast της σειράς, με βασικούς πρωταγωνιστές τη Μαρία Καβογιάννη, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, τον Κώστα Φιλίππογλου και τον Γιάννη Σοφολόγη, εμπλουτίζεται με αγαπημένες προσωπικότητες από τον χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο. Τάσος Παλαντζίδης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Μπέτυ Λιβανού, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Melia Kreiling, Πάνος Ιωαννίδης, Τάνια Τρύπη, Τάνια Τσανακλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Ράνια Οικονομίδου, Γιώργος Μακρής, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Καραμίχος, Αναστασία Παντούση, Χρήστος Βασιλόπουλος, Γιώργος Κοψιδάς, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Λάζαρος Καρανάσιος, Δάφνη Αλεξάντερ, Λήδα Πρωτοψάλτη, Γιάννα Τερζή, Κατερίνα Χέλμη, Κίμωνας Κουρής, Κωνσταντίνος Καΐκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Εύα Κέσσελρινγκ, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Χρήστος Κοντογεώργης, Άκης Σακελλαρίου και πολλοί ακόμα, που γίνονται πρωταγωνιστές ο καθένας στη δική του διαφορετική ιστορία και αγγίζουν μικρούς και μεγάλους.

ΖΩΗ - ΑΝΤ1+

Η ιστορία

Η Ζωή έχασε το χαμόγελό της πριν από 25 χρόνια. Κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν. Όταν, ένα βράδυ, της πέφτει μια γάστρα στο κεφάλι, η Ζωή πεθαίνει και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία, λίγο πριν οι γιατροί την επαναφέρουν στη ζωή. Δύο εβδομάδες αργότερα, η Ζωή, μπερδεμένη, εξακολουθεί να ζει μια μίζερη και προβλέψιμη καθημερινότητα. Μέχρι που εμφανίζεται μπροστά της ένας άγνωστος άνδρας… Η Ζωή έχει αρχίσει να βλέπει ανθρώπους που έφυγαν άδικα και απότομα από τη ζωή. Αποστολή της είναι να τους βοηθήσει να κλείσουν μια εκκρεμότητα που άφησαν πίσω τους πριν πεθάνουν. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να κάνουν οι ψυχές τους το πέρασμα στην αιωνιότητα. Σταδιακά, βρίσκει ξανά το χαμένο της χαμόγελο και την αγάπη της για ζωή μέσα από την αποδοχή του θανάτου και των άλλων, αλλά και της προσωπικής της απώλειας.

ΖΩΗ - ΑΝΤ1+

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης

Σενάριο: Δωροθέα Πασχαλίδου

Σκηνοθεσία: Δωροθέα Πασχαλίδου

Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια την Τρίτη

Μπακς: χωρίς Αντετοκούνμπο δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Πίστονς

Αίγιο: σορός άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο