LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 24 Μαρτίου 2023 13:12

“Είμαστε Μαζί” στον ΑΝΤ1: Οι καλεσμένοι της Ελίνας Παπίλα το Σαββατοκύριακο (εικόνες)

Η Ελίνα Παπίλα, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg μας κρατούν συντροφιά και αυτό το Σαββατοκύριακο. Ποια θέματα θα συζητήσουν.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ - EΛΙΝΑ ΠΑΠΙΛΑ - ΑΝΤ1
Και αυτό το Σαββατοκύριακο θα «Είμαστε Μαζί» ζωντανά στις 17:00 στον ΑΝΤ1. Η Ελίνα Παπίλα, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg έρχονται με συνεντεύξεις, συζητήσεις και προβληματισμούς, ψηφοφορίες και ενεργή συμμετοχή κοινού και τηλεθεατών σε θέματα που μας απασχολούν, για να γεμίσουν τα απογεύματα του Σαββατοκύριακού μας με αισιοδοξία και θετική ενέργεια.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου, με την παρέα του «Είμαστε Μαζί» συζητάμε για τις ραγισμένες καρδιές, αναρωτιόμαστε για το αν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών χωρίς ερωτική διάθεση, καθώς και για το αν τελικά μπορούμε να μείνουμε φίλοι με τους πρώην συντρόφους μας.
Καλεσμένη στο στούντιο η Λίτσα Πατέρα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ - EΛΙΝΑ ΠΑΠΙΛΑ - ΑΝΤ1

Την Κυριακή 26 Μαρτίου αναλύουμε το πώς επιλέγουμε τους συντρόφους μας, συγκρίνουμε το φλερτ του «τότε» και του «σήμερα» και μαθαίνουμε γιατί, σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες αποδεικνύονται πιο ευτυχισμένες ως singles σε αντίθεση με τους άντρες. Καλεσμένη στο στούντιο η Φανή Χαλκιά.

«Είμαστε Μαζί»: Κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00 στον ΑΝΤ1!

Γιατί σε όλα όσα ζούμε, αξίζει να «Είμαστε Μαζί»!

Ειδήσεις σήμερα:

“Μοίραζαν” πλαστά έγγραφα στην πλατεία Βικτωρίας

Διάρρηξη σε φούρνο με... λεία 7,5 ευρώ!

Διασύνδεση ταμειακών μηχανών με POS: Οι προθεσμίες και οι έλεγχοι



Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο