LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Μαρτίου 2023 22:45

Τροχαίο - Βάρκιζα: αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα (εικόνες)

Εγκατέλειψε με ταχύτητα την περιοχή, ο οδηγός άλλου οχήματος, που φέρεται να είχε εμπλοκή στην εκτροπή του αυτοκινήτου. Πώς συνέβη το τροχαίο.

τροχαίο - ΒάρκιζαΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/3) στην Βάρκιζα όταν οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και καρφώθηκε σε κολώνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, δύο οχήματα ανέπτυξαν ταχύτητες πάνω από το επιτρεπτό όριο με αποτέλεσμα ο οδηγός του ενός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να καρφωθεί σε κολώνα της ΔΕΗ η οποία έσπασε και αυτή την στιγμή συγκρατείται από ένα πεύκο με κίνδυνο να καταρρεύσει στο δρόμο.

τροχαίο - Βάρκιζα

Όπως υποστηρίζουν οι επιβαίνοντες του ΙΧ, o οδηγός του δεύτερου οχήματος βλέποντας την σύγκρουση ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε με κατεύθυνση προς την Βάρκιζα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ και η Πολιτική Προστασία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ειδήσεις σήμερα:

Προπονητής Ταε Κβον Ντο - Βιασμοί ανηλίκων: Μαρτυρίες - σοκ από τα θύματα του στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Δίκη για το Μάτι - Λιότσος: Την κρίσιμη ώρα δεν ήταν κανένας εκεί

Τραγωδία στα Τέμπη: νέες καταθέσεις για το δυστύχημα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοιΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορούμενων για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση που χρεώνεται τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)Σήμερα 17:43 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο