LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Μαρτίου 2023 19:57

Προπονητής Ταε Κβον Ντο - Βιασμοί ανηλίκων: Νέες αποκαλύψεις για το σκοτεινό παρελθόν του 44χρονου

Συγκλονίζουν νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για το "σκοτεινό" παρελθόν του 44χρονου.

Προπονητής - ταε κβο ντο - υπόθεση βιασμού

Του Μανώλη Ασαριώτη

Μία ακόμη υπόθεση που αφορά βιασμούς ανηλίκων έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την την δράση του 44χρονου προπονητή ταε κβον ντο ο οποίος για περισσότερα από δέκα χρόνια φέρεται να βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριες του στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. 

Το "σκοτεινό" παρελθόν του 44χρονου

Ο προπονητής στις 2 Μαΐου 2020 είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, μάλλον υπό την επήρεια αλκοόλ, είχε δυο μαχαίρια και απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του, που τότε ήταν 44 ετών. Μέσα στο σπίτι είχε σπάσει διάφορα αντικείμενα και η γυναίκα πήρε συγγενείς της τηλέφωνο και ζήτησε βοήθεια. Ο προπονητής έφυγε για λίγο και επέστρεψε με μία καραμπίνα.

Πήγαν αστυνομικοί, αυτός είχε ταμπουρωθεί, και στις 18:00 παραδόθηκε τελικά

Τον πήγαν για εξέταση στο Δαφνί, αλλά οι γιατροί είπαν ότι είναι καλά.

Το γυμναστήριο - "κολαστήριο"

Ο προπονητής, διατηρούσε γυμναστήριο στην περιοχή της Ηλιούπολης, το οποίο σύμφωνα με τις καταγγελίες, είχε γίνει κολαστήριο για τις 5 κοπέλες, τότε ανήλικες που σύμφωνα με όσα έχουν περιγράψει ζούσαν τον εφιάλτη στα χέρια του. 

Ο 44χρονος, γνωστός παγκόσμιος πρωταθλητής του ταε κβο ντο με διακρίσεις και μετάλλια, κατηγορείται ότι από το 2009 έως το 2020 είχε βιάσει κατά συρροή 5 ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας από 12 εως 16ετών. Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη βάση εντάλματος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Γρίπη - RSV: Δεκάδες θάνατοι σε μια εβδομάδα στην Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: νέες καταθέσεις για το δυστύχημα

Μεταμόσχευση: Προσπάθησε να “κλέψει” νεφρό για την κόρη του

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:38Βουλή: Βουλευτής έριξε μπουνιά σε συνάδελφό του12:24Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο