LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τοπικά ΝέαΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2023 12:16

Θεσσαλονίκη: Απόστρατος ο πατέρας που κλειδώθηκε στο ΙΧ με τα παιδιά του και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Οι αστυνομικοί έσωσαν τα παιδιά, σπάζοντας τα τζάμια του αυτοκινήτου. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό.

Καλημέρα Ελλάδα - πατέρας - φιάλες υγραερίου - αυτοκίνητο - παιδιά

Ανακοίνωση για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Μελισσοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη με έναν 62χρονο, ο οποίος κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο με τα δυο παιδιά του και "άνοιξε" φιάλη υγραερίου εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 20:30, μία γυναίκα κάλεσε στο 100. Ανέφερε πως ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, έχει κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με τα δυο τους παιδιά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις. Όταν έφτασαν στο σημείο, αντιλήφθηκαν πως υπήρχε οσμή υγραερίουΑμέσως έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου, απεγκλωβίζοντας τα παιδάκια, 2,5 ετών αλλά και τον πατέρα τους που βρίσκονταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε ανοιχτή φιάλη υγραερίου. Σε έρευνα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι στον αποθηκευτικό χώρο υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου, σφραγισμένη.

Ο 62χρονος μαζί με τα δύο ανήλικα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της πόλης. Ο άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 424 Στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ τα δύο παιδιά του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδάκια είναι καλά στην υγεία τους.

Μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού και λόγω της έντονης μυρωδιάς του υγραερίου, αισθάνθηκε δυσφορία ένας από τους επιληφθέντες αστυνομικούς και μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Καθοριστική ήταν η επέμβαση αστυνομικών του Α.Σ. Σοχού, όταν κλήθηκε πλήρωμα περιπολικού τους από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης να επιληφθεί σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά.

Προηγήθηκε κλήση σε βοήθεια από μητέρα δύο νηπίων. Άμεσα προσέτρεξαν οι αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν έναν ενήλικα και δύο ανήλικα να βρίσκονται κλειδωμένοι εντός οχήματος, από το οποίο προερχόταν έντονη οσμή υγραερίου. Χωρίς να χάσουν χρόνο, έσπασαν τον εμπρόσθιο ανεμοθώρακα του οχήματος (παρμπρίζ), απασφάλισαν τις πόρτες, απεγκλώβισαν τα τρία άτομα που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ασφάλισαν φιάλη υγραερίου που εντόπισαν εντός του αυτοκινήτου.

Πρόκειται για 62χρονο ημεδαπό άντρα και τα δύο ανήλικα παιδιά του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης. Σημειώνεται ότι, ο πρώτος νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σε έρευνα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι στον αποθηκευτικό χώρο υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου, σφραγισμένη.

Μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού και λόγω της έντονης μυρωδιάς του υγραερίου, αισθάνθηκε δυσφορία ένας από τους επιληφθέντες αστυνομικούς και μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης".


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζουν συγγενείς θυμάτων μιλώντας στο “Πρωινό” (βίντεο)

Ξάνθη – Εν ψυχρώ δολοφονία: Ο αρραβώνας ανηλίκων που οδήγησε στο φονικό

Τροχαίο στην Λεωφόρο Μεσογείων: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άρση απαγορευτικού απόπλου για λιμάνια της Αττικής08:05ΗΠΑ: Νεκροί πυροσβέστες σε ενέδρα - Είχαν πάει για να σβήσουν φωτιά (βίντεο)07:50Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές τη Δευτέρα07:34Πύρινη κόλαση στη Σμύρνη: Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν συνοικίες - Στα ελληνικά νησιά έφτασε η στάχτη07:20Μυτιλήνη: Με αίμα βάφτηκε πανηγύρι - 35χρονος δέχτηκε 18 μαχαιριές 07:04Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:47Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Ιουνίου 06:30ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 4 Ιουλίου06:14Τήνος: Ιστιοφόρο έδωσε μάχη με τα κύματα και τους θυελλώδεις ανέμους (βίντεο)23:59Μαρινάκης για Τσίπρα: Έχει δικαίωμα να κάνει όσο rebranding επιθυμεί, αλλά την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει23:43Ασπροβάλτα: 60χρονος έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε 23:28Τσίπρας: Ποιος φοβάται την αλήθεια για το ’15;23:13Τουρκία: Μεγάλη πυρκαγιά απειλεί σπίτια στη Σμύρνη - Στην Πάτμο έφτασαν οι καπνοί22:57Φωτιά σε εργοστάσιο στον Πειραιά – Έντονη οσμή καπνού στην ατμόσφαιρα (βίντεο)22:43Τασούλας: Στη φρεγάτα "ΣΠΕΤΣΑΙ" την Δευτέρα για να επιθεωρήσει εν πλω τα πολεμικά πλοία του στόλου22:28Τροποποιήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής λόγω ισχυρών ανέμων22:12Χαλκιδική: Νεκρή συνεπιβάτιδα μηχανής μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ21:58Η Ευρώπη σε κλοιό καύσωνα: "Καμίνια" οι πόλεις με 40άρια 21:44Εύβοια: Αστυνομικός έσωσε με αυτοθυσία μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν από τα ρεύματα στη θάλασσα21:30Μουντιάλ Συλλόγων: Η υπερηχητική Παρί Σεν Ζερμέν «σκόρπισε» την παρέα του Μέσι και περιμένει... Μπάγερν21:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο