LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2023 08:32

Τέμπη: Μηνυτήρια αναφορά κατά και πολιτικών προσώπων

Ο δικηγόρος τραυματία της τραγωδίας των Τεμπών, Θεόδωρος Μαντάς, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την μηνυτήρια αναφορά.

Καλημέρα Ελλάδα - Θεόδωρος Μαντάς

Η πρώτη μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία των Τεμπών κατατέθηκε από τραυματία, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Θεόδωρος Μαντάς, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Η ιδιαιτερότητα είναι ότι συνιστά επιδίωξη να αναβαθμιστεί η διαδικασία από το πρόσωπο των εργαζομένων», σημείωσε σχετικά ο νομικός, εξηγώντας πως, «διατυπώνεται η πρόταση να διευρυνθεί ο κύκλος των εμπλεκόμενων από τους εργαζόμενους στους πολιτικούς προϊστάμενους».

Όσο αφορά στο περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς, είπε πως, «έχουμε περιγράψει σωρεία πράξεων και παραλείψεων που οδήγησαν στο να διαλυθεί ο οργανισμός».

Διευκρίνισε ότι, πρόκειται για μηνυτήρια αναφορά και όχι μήνυση, που σημαίνει πως δεν στρέφεται κατά κάποιου συγκεκριμένου προσώπου, αλλά θέτει στην Εισαγγελία τα γεγονότα και τα στοιχεία από όπου θα επιλέξει το ποιον θα εγκαλέσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά του σε αυτοκίνητο με δύο φιάλες υγραερίου (βίντεο)

Γέφυρα Σερβίων - Κασαπίδης: Τα πολεοδομικά σχέδια είχαν χαθεί για χρόνια (βίντεο)

Άλκης Καμπανός: Καταθέτει η ιατροδικαστής στην δίκη για την δολοφονία

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο