LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Μαρτίου 2023 12:23

Indian Wells: Η Σάκκαρη “λύγισε” από την Σαμπαλένκα (εικόνες)

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατόρθωσε να επαναλάβει τον περσινό άθλο της, καθώς βρήκε απέναντι της τον “τοίχο” Αρίνα Σαμπαλένκα.

Τένις - Indian Wells - Σαμπαλένκα - Σάκκαρη

Το εμπόδιο της Αρίνα Σαμπαλένκα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν μπόρεσε να επαναλάβει την περυσινή της επιτυχία και να φτάσει στον τελικό του Indian Wells.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-3) από την Λευκορωσίδα (νο2 στον κόσμο), η οποία απέδειξε πως είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει το τρόπαιο στο 1000άρι τουρνουά που ολοκληρώνεται την Κυριακή στην έρημο τηε Καλιφόρνια.

Μετά από τέσσερις αγώνες που κρίθηκαν υπέρ της στα τρία σετ, αυτή την φορά η 27χρονη πρωταθλήτρια (νο7 στον κόσμο) δεν μπόρεσε να πάρει σετ από την σπουδαία αντίπαλό της, η οποία κάνοντας τρία break στο πρώτο σετ έφτασε πολύ εύκολα στο 1-0 (6-2) και με τη ψυχολογία στα ύψη δεν είχε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια για να γίνει η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού.

Τένις - Indian Wells - Σαμπαλένκα - Σάκκαρη

Η Σάκκαρη στον 27ο ημιτελικό της καριέρας της στο Tour γνώρισε την 20ή ήττα, τρίτη μέσα στο 2023 μετά το τουρνουά του Λιντς από την Πέτρα Μάρτιτς και εκείνη στο Ντουμπάι από την Τζέσικα Πεγκούλα.

Με τηn νίκη της, η Σαμπαλένκα έκανε το 5-3 στα H2H απέναντι στην Σπαρτιάτισα, εκμεταλλευόμενη σε μεγάλο βαθμό το σερβίς της, κάτι που δεν είχε σε καθόλου καλή βραδιά η Σάκκαρη.

Τένις - Indian Wells - Σαμπαλένκα - Σάκκαρη

Η κάτοχος του Australian Open και μία από τις πιο φορμαρισμένες παίκτριες στο τρέχον έτος, μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο σετ.

Προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0, αλλά η Σάκκαρη έκανε αμέσως break και μείωσε σε 2-1, σφίγγοντας τη γροθιά της κι ελπίζοντας σε αλλαγή του σκηνικού.

Τένις - Indian Wells - Σαμπαλένκα - Σάκκαρη

Κι αν ισοφάρισε κρατώντας το σερβίς της, το σετ στη συνέχειά του είχε σχεδόν την ίδια κατάληξη με το πρώτο.

Η Λευκορωσίδα πήρε τρία διαδοχικά game, προηγήθηκε με 5-2 και παρότι η Σάκκαρη μείωσε σε 5-3 δεν είχε κανένα πρόβλημα στο δικό της σερβίς να κλείσει τον αγώνα με 6-3 σε 83 λεπτά.

Ειδήσεις σήμερα:

“DRAGONS’ DEN”: Επενδύσεις 75000 ευρώ στο επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)

Κως - Σεξουαλικό έγκλημα: Η νεκρή μητέρα, ο δράστης και τα αποτυπώματα στα πλακάκια

Ο Σταϊκούρας στον ΑΝΤ1 για έκτακτο βοήθημα, αυξήσεις στο Δημόσιο και κατώτατο μισθό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός - Παρασκευή: Νεφώσεις, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίαςΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Που ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Πόσο ψηλότερα θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Η πρόθεση ψήφου, η αξιολόγηση της Κυβέρνησης και που πάνε οι ψήφοι των ΣπαρτιατώνΧθες 17:21 | Ειδήσεις

Πως αξιολογούν οι πολίτες την Κυβέρνηση, οι δημοφιλίες των πολιτικών αρχηγών και το προφίλ της αδιευκρίνιστης ψήφου.

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο τουΣήμερα 06:56 | Ειδήσεις

Που και πως συνελήφθη ο άνδρας, πολλές ώρες μετά την στυγερή δολοφονία στον δρόμο. Τρεις καταγγελίες σε βάρος του είχε κάνει το θύμα.

Παναθηναϊκός - Τερίμ: διαζύγιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚΣήμερα 06:39 | Ειδήσεις

Παρελθόν για το "τριφύλλι" αποτελεί από αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Φατίχ Τερίμ . Ποιός θα κάτσει στον πάγκο των "πράσινων" στο "ντέρμπι αιωνίων" και στον τελικό του Κυπέλλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς07:45F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ107:31Εορτολόγιο - 17 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα07:17Κλιματική αλλαγή: Η Φλόριντα σβήνει κάθε αναφορά από τα επίσημα έγγραφα!07:04Γυναικοκτονία - Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του06:50Παναθηναϊκός - Τερίμ: διαζύγιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ06:37Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 174 σημεία06:23Καιρός - Παρασκευή: Νεφώσεις, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας06:09Βέλγιο: Καταγγελία σε ιερόδουλες που αρνούνται συχνά το σεξ με συγκεκριμένο πελάτη προβλέπει ο νέος νόμος 23:59Ρώμη – Τσιτσιπάς: Ήττα με ανατροπή από τον Τζάρι23:47“Pink Panthers”: Φωτογραφίες των δραστών που διέπρατταν διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία23:34Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης23:21Forbes - Αντετοκούνμπο: Στην πρώτη πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών23:08Χαμάς κατά Μαχμούντ Αμπάς: Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τα σχόλια του22:54Ευρωπαϊκή Ένωση - Μολδαβία: Δημοψήφισμα στις 20 Οκτωβρίου για την ένταξη της22:41Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Εύκολη νίκη για το “τριφύλλι”22:27Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία εμπορίου με την Τουρκία και επιβάλει δασμούς22:14Λονδίνο - Μπάκιγχαμ: Έκθεση με πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας22:00Χατζηδάκης: “Ναι ”σε Ταμείο Ανάκαμψης ΙΙ για να στηριχθούν οι πράσινες πολιτικές21:47Ο πάπας Φραγκίσκος σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία το 202521:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο