LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Μαρτίου 2023 06:28

“The 2Night Show” - Μαραντίνης: Οι σχέσεις με τα παιδιά του, ο… γάμος και οι “Οnirama”

Ο front man των «Οnirama», μίλησε για την πορεία του στη μουσική και για τις συνεργασίες του, αναφέρθηκε στο «δέσιμο» με τα παιδιά του και μοιράστηκε τους προβληματισμούς του για το μέλλον.

THE 2NIGHT SHOW - ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, και front man των «Οnirama», μίλησε για την πορεία του στη μουσική και για τις συνεργασίες του. Επίσης, αναφέρθηκε στο δυνατό «δέσιμο» με τα παιδιά του, ενώ μοιράστηκε τους προβληματισμούς του για το μέλλον.

Για τις σχέσεις που έχει με τα παιδιά του και το αν θέλουν να ασχοληθούν με την μουσική είπε «η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ για αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή, έχει μπει και στη χορωδία αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμα γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση.

Εγώ επειδή μεγάλωσα σε μία οικογένεια που είχε ντισκοτέκ, η βασική του δουλειά ήταν οι επιγραφές με νέον, και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Και όταν υπάρχει μια επιχείρηση στην Ελλάδα μοιραία πηγαίνεις προς τα εκεί. Στα πρώτα μου βήματα με το συγκρότημα δούλευα εκεί αλλά μετά η μουσική μας κέρδισε. Πολλές φορές όταν σκέφτομαι την καριέρα μου, αυτό που με αγχώνει και με απασχολεί, είναι να καταλάβω τη στιγμή για το πού πρέπει να σταματήσω. Για παράδειγμα, βλέπω τη Madonna και στεναχωριέμαι! Είναι εύκολο να γίνεις καρικατούρα ή γραφικός, μια αγωνία μου είναι να μην το κουράσω».

THE 2NIGHT SHOW - ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε πως «δεν θα ξαναπαντρευτώ! Δεν είναι κάτι που αναζητώ ή σκέφτομαι. Αυτή τη στιγμή η ηρεμία μου, η υγεία μου, και η ψυχική ηρεμία για μένα και των παιδιών, δεν θεωρώ ότι θα αυξηθούν ή θα μεγαλώσουν με έναν γάμο. Μπορούν να υπάρξουν χωρίς αυτόν και ίσως είναι και καλύτερα».

Μιλώντας για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει. Πλέον σε κάποια πράγματα τα ζευγάρια έχουν εκ των πραγμάτων κι εκ του νόμου συνεπιμέλεια, στην ονοματοδοσία, στις ιατρικές αποφάσεις, στο ποιο σχολείο θα πάει. Εγώ έχω ήδη πολλά θέματα της συνεπιμέλειας υπαρκτά. Έχω σχεδόν μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, το κομμάτι του χρόνου σε εναλλασσόμενη κατοικία. Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα. Είναι σοβαρό θέμα, καίει πολύ τους ανθρώπους και τα παιδιά. Μέσα από τον ανόητο καβγά που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά, που γίνονται μπαλάκι μέσα σε αυτό ή εργαλειοποιούνται με αφορμή το ποιος έχει την εξουσία, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά μια συνεννόηση. Όταν δεν υπάρχει αυτό το καλό κλίμα, θα έπρεπε να υπάρχει ένα τρόπος νομικά να βοηθάει το κλίμα για να υπάρχει καλή συνεννόηση».

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Hellenic Train αποζημιώνει οικογένειες θυμάτων και τραυματίες - Τα ποσά

Πυροβολισμοί στον Ασπρόπυργο - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Μίμης Παπαϊωάννου: σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - πότε θα γίνει η κηδεία του


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜήνυμα Τραμπ σε Ζελένσκι πριν από τη συνάντηση: Η Ουκρανία δεν θα πάρει πίσω την Κριμαία και δεν θα γίνει μέλος του NATOΣήμερα 08:36 | Ειδήσεις

Απαντώντας μέσω Χ, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έγραψε πως θέλει ο πόλεμος με τη Ρωσία να τελειώσει «γρήγορα», αλλά κατά τρόπο «αξιόπιστο», ώστε να εξασφαλιστεί «ειρήνη που θα έχει διάρκεια».

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας Χθες 21:55 | Ειδήσεις

Οι ηγέτες ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν

O κυκλώνας Έριν απειλεί τις Μπαχάμες – Ποιες άλλες περιοχές θα σαρώσειΣήμερα 08:55 | Ειδήσεις

Το ακραίο φαινόμενο θα πλησιάσει τα επόμενα 24ωρα τις Μπαχάμες, στην Καραϊβική, αχανή περιοχή του βόρειου Ατλαντικού που ήδη πλήττεται από σφοδρούς ανέμους και ισχυρές βροχές, ενώ υπάρχουν κίνδυνοι πλημμυρών και κατολισθήσεων.

ΑΤ Κερατέας: Είχε συλληφθεί μια μέρα πριν ο κρατούμενος που εντοπίστηκε νεκρόςΧθες 19:52 | Ειδήσεις

Την υπόθεση έχουν αναλάβει τα στελέχη της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Μόσχα εγκρίνει τις δηλώσεις Τραμπ11:07Αγρίνιο: Παραμένει στο νοσοκομείο η ανήλικη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι 10:51Ήρα: Η χαριτωμένη σκυλίτσα ναυαγοσώστρια (βίντεο)10:36ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου10:20Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος ένωσαν τις δυνάμεις τους και άνοιξαν καφέ στην Κωνσταντινούπολη10:03Στα δικαστήρια η χήρα του Έλβις Πρίσλεϊ - Κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της09:47ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου09:31O κυκλώνας Έριν απειλεί τις Μπαχάμες – Ποιες άλλες περιοχές θα σαρώσει09:17ΑΤ Κερατέας: Είχε συλληφθεί μια μέρα πριν ο κρατούμενος που εντοπίστηκε νεκρός 09:01Μήνυμα Τραμπ σε Ζελένσκι πριν από τη συνάντηση: Η Ουκρανία δεν θα πάρει πίσω την Κριμαία και δεν θα γίνει μέλος του NATO08:46Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Αυγούστου08:30Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα08:15Αγία Πετρούπολη: Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το περίφημο "Φεστιβάλ των Ονείρων"23:58Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές στην ύπαιθρο23:43Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνω23:26Επίσημο το "αντίο" στον Μαξίμοβιτς από τον Παναθηναϊκό23:12Επίθεση της Ζαχάροβα στον Μακρόν για τις δηλώσεις περί "συνθηκολόγησης" της Ουκρανίας22:58Τραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα22:44Ο Μισεουί έλαμψε στη νίκη - ανατροπή του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης22:29Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"22:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο