LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Μαρτίου 2023 06:28

“The 2Night Show” - Μαραντίνης: Οι σχέσεις με τα παιδιά του, ο… γάμος και οι “Οnirama”

Ο front man των «Οnirama», μίλησε για την πορεία του στη μουσική και για τις συνεργασίες του, αναφέρθηκε στο «δέσιμο» με τα παιδιά του και μοιράστηκε τους προβληματισμούς του για το μέλλον.

THE 2NIGHT SHOW - ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, και front man των «Οnirama», μίλησε για την πορεία του στη μουσική και για τις συνεργασίες του. Επίσης, αναφέρθηκε στο δυνατό «δέσιμο» με τα παιδιά του, ενώ μοιράστηκε τους προβληματισμούς του για το μέλλον.

Για τις σχέσεις που έχει με τα παιδιά του και το αν θέλουν να ασχοληθούν με την μουσική είπε «η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ για αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή, έχει μπει και στη χορωδία αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμα γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση.

Εγώ επειδή μεγάλωσα σε μία οικογένεια που είχε ντισκοτέκ, η βασική του δουλειά ήταν οι επιγραφές με νέον, και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Και όταν υπάρχει μια επιχείρηση στην Ελλάδα μοιραία πηγαίνεις προς τα εκεί. Στα πρώτα μου βήματα με το συγκρότημα δούλευα εκεί αλλά μετά η μουσική μας κέρδισε. Πολλές φορές όταν σκέφτομαι την καριέρα μου, αυτό που με αγχώνει και με απασχολεί, είναι να καταλάβω τη στιγμή για το πού πρέπει να σταματήσω. Για παράδειγμα, βλέπω τη Madonna και στεναχωριέμαι! Είναι εύκολο να γίνεις καρικατούρα ή γραφικός, μια αγωνία μου είναι να μην το κουράσω».

THE 2NIGHT SHOW - ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε πως «δεν θα ξαναπαντρευτώ! Δεν είναι κάτι που αναζητώ ή σκέφτομαι. Αυτή τη στιγμή η ηρεμία μου, η υγεία μου, και η ψυχική ηρεμία για μένα και των παιδιών, δεν θεωρώ ότι θα αυξηθούν ή θα μεγαλώσουν με έναν γάμο. Μπορούν να υπάρξουν χωρίς αυτόν και ίσως είναι και καλύτερα».

Μιλώντας για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει. Πλέον σε κάποια πράγματα τα ζευγάρια έχουν εκ των πραγμάτων κι εκ του νόμου συνεπιμέλεια, στην ονοματοδοσία, στις ιατρικές αποφάσεις, στο ποιο σχολείο θα πάει. Εγώ έχω ήδη πολλά θέματα της συνεπιμέλειας υπαρκτά. Έχω σχεδόν μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, το κομμάτι του χρόνου σε εναλλασσόμενη κατοικία. Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα. Είναι σοβαρό θέμα, καίει πολύ τους ανθρώπους και τα παιδιά. Μέσα από τον ανόητο καβγά που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά, που γίνονται μπαλάκι μέσα σε αυτό ή εργαλειοποιούνται με αφορμή το ποιος έχει την εξουσία, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά μια συνεννόηση. Όταν δεν υπάρχει αυτό το καλό κλίμα, θα έπρεπε να υπάρχει ένα τρόπος νομικά να βοηθάει το κλίμα για να υπάρχει καλή συνεννόηση».

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Hellenic Train αποζημιώνει οικογένειες θυμάτων και τραυματίες - Τα ποσά

Πυροβολισμοί στον Ασπρόπυργο - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Μίμης Παπαϊωάννου: σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - πότε θα γίνει η κηδεία του


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Eurovision 2025 - Β’ Ημιτελικός: Στον μεγάλο τελικό η Ελλάδα 00:23Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα: Αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος φιλάθλων (βίντεο)23:59Τουρκία: Ο ΥΠΕΞ Φιντάν συναντήθηκε με τη ρωσική αντιπροσωπεία στην Κωνσταντινούπολη23:45Eurovision 2025 - Κλαυδία: Πώς σχολίασε το κοινό την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β' Ημιτελικό;23:29Eurovision 2025: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλαυδίας και η “Αστερομάτα” που... μάγεψε!23:15Βρετανία: Kατηγορίες σε 21χρονο Ουκρανό για την φωτιά στο σπίτι του Στάρμερ23:01ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στους τελικούς οι ερυθρόλευκοι, με... ενδιάμεση στάση το Άμπου Ντάμπι22:46Τραμπ: Πιθανότατα θα επιστρέψω αύριο στις ΗΠΑ22:32Μωρό - Άλιμος: Ο αστυνομικός που το πήρε αγκαλιά μιλά στον ΑΝΤ122:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:03Πέτρου Ράλλη: Οι πρώτες εικόνες με το φορτηγό που έπεσε από τη γέφυρα (βίντεο)21:48Ο Θοδωρής Κυριακού στο δείπνο του Εμίρη του Κατάρ προς τιμήν του Ντόναλντ Τραμπ 21:34Ρωσία - Ουκρανία: Την Παρασκευή οι ειρηνευτικές συνομιλίες21:18Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικη!21:04Τέμπη: Συγκίνηση στην απονομή του πτυχίου της Θώμης Πλακιά (βίντεο)20:48ΔΥΠΑ – Παιδικές κατασκηνώσεις: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 70000 vouchers20:33Φορτηγό έπεσε από τη γέφυρα στην Πέτρου Ράλλη στη Θηβών20:18Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:04Θεσσαλονίκη: Καταδίκη γυναίκας που τραυμάτισε το σκυλί του συζύγου της19:49Πάτρα: 15χρονος έσβηνε τσιγάρα σε ανήλικη19:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο