LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Μαρτίου 2023 12:53

“THE FRIEND”: Ανατρεπτικό το τελευταίο επεισόδιο (εικόνες)

Η μίνι σειρά του ΑΝΤ1+ ολοκληρώνεται αυτή την Τετάρτη. Μην χάσετε το τελευταίο επεισόδιο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το αγαπημένο ΑΝΤ1+ Original «THE FRIEND», μία πρωτότυπη κωμική και ταυτόχρονα δραματική σειρά χωρίς ταμπού, ξαφνιάζει με την ιστορία της. Σε μία φωτεινή Αθήνα, ο πρωταγωνιστής της, ο Ορφέας, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου, είναι ένας φίλος επί… πληρωμή. Ένας συναρπαστικός χαρακτήρας που αντιμετωπίζει τα πάντα, όσο δύσκολα κι αν είναι, σαν να παίζει σε videogame, διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία, την αισθητική και την αξιοπρέπειά του.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Ενώ η ζωή του Ορφέα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο, βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο στη φυλακή. Η Ελένη προσπαθεί απεγνωσμένα να εμποδίσει τα σχέδια του Ηρακλή και ανακαλύπτει στοιχεία που ίσως αλλάξουν την έκβαση της υπόθεσης.

Ο Βασίλης μεταφέρει την Πηνελόπη στο μαιευτήριο, όπου επιπλοκές βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού. Στο δικαστήριο, η δίκη παίρνει απρόσμενη τροπή και η ετυμηγορία οδηγεί τον Ορφέα και την Πηνελόπη να ξεχάσουν τη ζωή που ήξεραν.

Συντελεστές

Σενάριο: Φωτεινή Αθερίδου

Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης

Πρωταγωνιστές: Γιώργος Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Νάνσυ Μπούκλη, Κώστας Μαγκλάρας, Φωτεινή Αθερίδου, Φιόνα Γεωργιάδη, Νίκος Γεωργάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη κ.ά. 

Tα επεισόδια του «THE FRIEND» είναι διαθέσιμα στο antennaplus.gr 

#ant1tv

#ant1plus

#ant1plusoriginals

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Της έριξε οινόπνευμα και νέφτι… κι έπιασε τον αναπτήρα

Τροχαίο δυστύχημα: Μηχανή συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό

Γιάννινα: Χειροπέδες στον πατέρα που έδειρε την έγκυο κόρη του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αρθρογράφος Χουριέτ: Κοίτα το Κας και κοίτα και το Καστελλόριζο!20:14Μελάνωμα: Ελπίδες από αντικαρκινικό εμβόλιο (βίντεο)20:01Μαγνησία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη19:47Τροχαίο: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό (εικόνες)19:34Ολυμπιακός: Κέρδισε άνετα την Λαμία με το μυαλό... στην Άστον Βίλα19:20Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο