LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Μαρτίου 2023 10:25 | Ανανέωση: 13 Μαρτίου 2023 10:41

Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga “έκλεψε” την παράσταση

Ντυμένη στα μαύρα, με ένα T-shirt, σκισμένο τζιν, αθλητικά παπούτσια και σχεδόν αμακιγιάριστη ερμήνευσε το τραγούδι «Hold My Hand.

Lady Gaga - Oscars

Η Lady Gaga έκανε την έκπληξη και ανέβηκε τελικά στη σκηνή της 95ης λαμπερής τελετής των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theatre του Λος 'Αντζελες. Ντυμένη στα μαύρα, με ένα T-shirt, σκισμένο τζιν, αθλητικά παπούτσια και σχεδόν αμακιγιάριστη ερμήνευσε το τραγούδι «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick». Όπως αναφέρει το Variety ήταν αφιερωμένο στον σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ.

«Το έγραψα στο υπόγειο του σπιτιού μου. Είναι βαθιά προσωπικό τραγούδι. Ολοι χρειαζόμαστε αγάπη στη ζωή μας. Ολοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κι οι ήρωες μπορεί να κρύβονται παντού. Aλλά μπορεί να ανακαλύψεις ότι εσύ είσαι ο ήρωας του εαυτού σου - ακόμα κι αν μέσα σου είσαι χίλια κομμάτια», είπε συγκινημένη η βραβευμένη τραγουδίστρια πριν ξεκινήσει την ερμηνεία του τραγουδιού που έγραψε μαζί με τον μουσικό BloodPop.

Στο τέλος της εμφάνισης της δέχθηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό. Λίγο ώρα πριν, κατά την είσοδό της στην τελετή η Lady Gaga εντυπωσίασε φορώντας μία αποκαλυπτική ολοκαίνουργια δημιουργία του οίκου Versace από την συλλογή φθινόπωρο/χειμώνα 2023. Σύμφωνα με τη Vogue την συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα από τη δεκαετία του 1950.

Lady Gaga - Oscars

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας την Δευτέρα

ΗΠΑ - Signature Bank: Κατάρρευσε και δεύτερη τράπεζα

Τροχαίο στην Πατησίων – Τρόλεϊ συγκρούστηκε με φορτηγό (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο