LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Μαρτίου 2023 23:01

U2: νέα διασκευή για το “Beautiful Day”

Πρόκειται για την τέταρτη επανεκτέλεση που περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους «Songs Of Surrender» μετά τα τραγούδια «Οne», «With Or Without You» και «Pride (In The Name Of Love)».

U2 - Μπόνο

Το δημοφιλές ιρλανδικό ροκ συγκρότημα U2 μοιράστηκε την νέα διασκευή του «Beautiful Day» που περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους «Songs Of Surrender». Είναι η τέταρτη επανεκτέλεση που παρουσίασε μετά τα τραγούδια «Οne», «With Or Without You» και «Pride (In The Name Of Love)».

Οπως αναφέρει o ιστότοπος Stereogum η νέα εκτέλεση του τραγουδιού, χωρίς τον ήχο της κιθάρας στο ρεφρέν, είναι σχετικά πιο «απαλή» σε σχέση με την πρωτότυπη. Με την ερμηνεία του Bono και τους νέους στίχους που προστέθηκαν προς το τέλος του αποκτά νέα δυναμική και συναίσθημα.

Το νέο άλμπουμ των U2 το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου περιλαμβάνει 40 επανεκτελέσεις από την διάσημη δισκογραφία του. Την παραγωγή και επιμέλεια ανέλαβε ο κιθαρίστας τoυ συγκροτήματος, Ντέιβιντ Χάουελ Έβανς(The Edge) ο οποίος εξήγησε ότι ένα μεγάλο μέρος των τραγουδιών τους «γράφτηκε και ηχογραφήθηκε όταν ήμασταν πολύ νέοι». Τώρα αυτά τα τραγούδια «για εμάς σημαίνουν κάτι εντελώς διαφορετικό».

Σύμφωνα με το ΝΜΕ το «Beautiful Day» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2000 και χάρισε στο συγκρότημα τρία βραβεία Grammy.

Ειδήσεις σήμερα:

Πύργος: πυροβολισμοί στο κέντρο της πόλης (εικόνες)

Γερμανία: Φρικτές αποκαλύψεις για τη δολοφονία 12χρονης

Ρωσίδα κατάσκοπος: Με μεξικανικό διαβατήριο στην Ελλάδα η “Μαρία Τσάλλα”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο