LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Μαρτίου 2023 12:32

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μητέρα αναζητά την κόρη της

Ολοκληρώθηκαν οι ταυτοποιήσεις των νεκρών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα.  Ένας παραμένει άγνωστος, μια γυναίκα αναζητά ακόμα την κόρη της. 

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ - ΤΕΜΠΗ

Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι στα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όλων των δειγμάτων βιολογικού υλικού που είχαν συγκεντρωθεί από τα ειδικά κλιμάκια της πυροσβεστικής, από τον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος έξω από τα Τέμπη, χωρίς να αλλάξει κάτι στον μαύρο απολογισμό των 57 νεκρών.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έφτασαν συνολικά, από την πρώτη στιγμή μέχρι και χτες, 107 δείγματα από νεκρούς και ανθρώπινα μέλη. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν οι 55 νεκροί. Ένας νεκρός παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA, ενώ μια γυναίκα αναζητεί ακόμα την κόρη της που επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Στο τόπο του δυστυχήματος, το μακάβριο έργο της πυροσβεστικής σχεδόν τέλειωσε, καθώς έχουν απομακρυνθεί όλα τα βαγόνια και συντρίμμια από την φοβερή σύγκρουση των δύο τρένων και απομένει ένας τελευταίος έλεγχος για τυχόν βιολογικό υλικό στο έδαφος, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες και αναμένεται να ανακοινωθεί η λήξη των ερευνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στον Εισαγγελέα ο σταθμάρχης με βαρύ κατηγορητήριο

Τεντόγλου για Τέμπη: Είναι τραγικό αυτό που έγινε, ντρέπομαι να μιλήσω

Αλλαγή ώρας: Πότε πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βύρωνας: Νεκρός από πυροβολισμούς (βίντεο)22:18Λάρισα – Σιδηρόδρομος: Μηχανές τρένων… ”τσούγκρισαν” στο σταθμό22:05Βύρωνας: Πυροβολισμοί σε επιβάτη αυτοκινήτου21:51Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε στο “Καραϊσκάκης” (εικόνες)21:38Καρκίνος του πνεύμονα: Πρόληψη και εξελίξεις στη θεραπεία21:25Τουρκία: Ατύχημα με Boeing την ώρα της προσγείωσης (βίντεο)21:11Μητσοτάκης για Final 4: “Γατάκια”... εγώ γκαντέμης; (βίντεο)20:58Γάζα: Οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν, ο πόλεμος συνεχίζεται20:44ΟΑΣΘ: Τα πρώτα δρομολόγια των ηλεκτρικών λεωφορείων (εικόνες)20:31Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Η “παρέλαση” περιπολικών έξω από το ΑΤ και η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς20:17Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή20:04Eurovision: Μαζική διαδήλωση κατά του Ισραήλ στο Μάλμε (εικόνες)19:50Αιγιαλός: Σε εξέλιξη οι δημοπρασίες για παραχώρηση χρήσης του 19:36Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος νεαρός που “εξαφάνισε” κουτί φιλανθρωπικών δωρεών19:22Σλοβενία: Προχωρά σε αναγνώριση της Παλαιστίνης19:08Δωρεά οργάνων σε 17 ασθενείς μέσα στο Πάσχα18:54ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για το “Θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη18:40Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: Νέο πειθαρχικό δίκαιο στην ΕΛΑΣ18:26Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσης18:12Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι17:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο