LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Μαρτίου 2023 12:52

Τραγωδία στα Τέμπη: Πορεία φοιτητών και μαθητών για το δυστύχημα (εικόνες)

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και συλλογικότητες - Αυτή την ώρα είναι κλειστές Πανεπιστημίου, Σταδίου και Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής.

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μαθητές και φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια. Αυτή την ώρα είναι η κλειστές οι οδοί Πανεπιστημίου και Σταδίου.

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Μαύρα μπαλόνια και πανό με συνθήματα που ζητούν να αποδοθούν ευθύνες.

«Για τα παιδιά στα Τέμπη... Για τις οικογένειές τους... Και για εμάς..» ανέφερε το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας.

«Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί. Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή» αναφέρει το πανό φοιτητών.

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι φοιτητές αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Η μεγάλη κινητοποίηση αφορά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη που στοίχησε τη ζωή σε δεκάδες νέους ανθρώπους και φοιτητές. Στις αποφάσεις και τα ψηφίσματα μεταξύ άλλων αναφέρονται οι τεράστιες διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και της εταιρίας αλλά και τη τεράστια οργή όλων των φοιτητών της χώρας που ξεχειλίζει και εκφράζεται μέσα από τις αγωνιστικές αυτές κινητοποιήσεις. Παράλληλα αναφέρονται και τα παρακάτω συνθήματα για την κινητοποίηση ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!- Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί!»

Ειδήσεις σήμερα: 

Απεργία σε ΟΣΕ και Προαστιακό σήμερα - Τι θα γίνει με Μετρό και ΗΣΑΠ

Rolex : Οι “Ροζ Πάνθηρες” πίσω από τη ληστεία - Πώς δρούσαν

Καναδάς: 4χρονος πυροβόλησε 6χρονο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης: Απόλυτα ικανοποιημένος από την περιοδεία στο Αιγαίο20:54BCL: Το Περιστέρι έπεσε…μαχόμενο στον μικρό τελικό20:41Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα στοιχίσει το κατσικάκι20:28Αρθρογράφος Χουριέτ: Κοίτα το Κας και κοίτα και το Καστελλόριζο!20:14Μελάνωμα: Ελπίδες από αντικαρκινικό εμβόλιο (βίντεο)20:01Μαγνησία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη19:47Τροχαίο: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό (εικόνες)19:34Ολυμπιακός: Κέρδισε άνετα την Λαμία με το μυαλό... στην Άστον Βίλα19:20Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο