LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 28 Φεβρουαρίου 2023 14:38

ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσίαση του προγράμματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Τσίπρας - Πάτρα - ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει αύριο, Τετάρτη 1 Μαρτίου, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την προστασία της πρώτης κατοικίας, τα «κόκκινα» δάνεια και το ιδιωτικό χρέος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και θα συμμετάσχουν σε αυτή η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, ο τομεάρχης Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής οικονομικού κύκλου Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, η ομότιμη καθηγήτρια του ΕΚΠΑ και πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη και ο δικηγόρος και μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ, Δημήτρης Λυρίτσης.

ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Νεκρός μετά από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας

Τέλη κυκλοφορίας: Τελευταία ευκαιρία για την εμπρόθεση πληρωμή τους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)Σήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τις εργασίες αποκατάστασης του ναού αλλά και του βόρειοιυ περίβολου, έργο που υλοποιείται με ευρωπαϊκά κονδύλια.

Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)Σήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Συγγενείς και φίλοι, αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης την αγαπημένη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο ΙσραήλΣήμερα 08:24 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και καιρό ότι θα διατάξει χερσαία επίθεση ευρείας κλίμακας στη Ράφα, όπου κατ’ αυτόν κρύβονται οι «τελευταίες» μονάδες του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς.

Eurovision: Αρρώστησε η Μαρίνα ΣάττιΣήμερα 11:59 | Ειδήσεις

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι άρρωστη με βίντεο της στο Instagram.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ανασφάλιστα ΙΧ: Κλοιός ελέγχων μέσω ΚΤΕΟ14:05Ανδρουλάκης: Η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι εκτός ελέγχου13:51“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εξομολογήσεις και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)13:37Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: το βλέμμα των ερυθρόλευκων στραμμένο στην πρόκριση13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η συνάντηση Δία και Ουρανού και οι προβλέψεις της Πέμπτης (βίντεο)13:10Ο Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)12:56Λονδίνο - Gatwick: Εκκενώθηκε τμήμα στο αεροδρόμιο μετά από συναγερμό για φωτιά (εικόνες)12:43Γεραπετρίτης: Άκαιρη η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα12:29Eurovision: Αρρώστησε η Μαρίνα Σάττι12:16Πούτιν: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλήσει12:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)11:49Θεσσαλονίκη: 61χρονος αυνανίστηκε μπροστά σε 18χρονη σε δημόσιο χώρο11:35Eurovision: Απόψε ο 2ος ημιτελικός με την συμμετοχή της Ελλάδας11:21Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)11:08Δωρεάν Μαστογραφία: SMS στις νέες ηλικιακές ομάδες δικαιούχων10:54Αρχιεπισκοπή Αμερικής για Μονή της Χώρας: Οι ΗΠΑ πρέπει να ανησυχούν για αυτές τις εξελίξεις10:41ΕΛΑΣ: Viral το μήνυμα για τους... “αγκωνόμυαλους” που σώζει ζωές! (βίντεο)10:27Ηράκλειο: Πέθανε από τις αναθυμιάσεις της μηχανής του μέσα στο σπίτι του10:13Βόρεια Μακεδονία - εκλογές: Προβληματισμός για την επικράτηση των εθνικιστών09:59Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε και χάνει το Προολυμπιακό09:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο