LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Φεβρουαρίου 2023 19:50

“Η Γέφυρα”: Ο Μπουράκ Χακί μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Ο δημοφιλής τούρκος ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για το φονικο σεισμό στην Τουρκία.

ΜΠΟΥΡΑΚ ΧΑΚΙ - ΑΝΤ1Ο δημοφιλής τούρκος ηθοποιός μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1  για τη νέα σειρά του σταθμού στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για το φονικο σεισμό στην Τουρκία που κόστισε τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, βυθίζοντας στο πένθος μία ολόκληρη χώρα.

"Είναι μία μεγάλη τραγωδία, γνωρίζουμε για 43000 νεκρούς, όμως είναι σίγουρα πολύ περισσότεροι" ενώ επεσήμανε πως "θα έπρεπε να το περιμένουμε καθώς είμαστε σε ζώνη σεισμών και για αυτό θα έπρεπε να έχουμε πιο ισχυρά κτήρια". 

Όπως ανέφερε και δικά του άτομα βρίσκονται ανάμεσα στους νεκρούς του φονικού σεισμού και συγκεκριμένα, όπως είπε, "12 άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της συντρόφου μου σκοτώθηκαν".


Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ελλάδα για τη βοήθειά της στους απεγκλωβισμούς "ευχαριστούμε πολύ και την Ελλάδα αλλά και όλες τις χώρες που βοήθησαν".

Σχετικά με τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Η Γέφυρα"μία μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1+ , ένα εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, που γοήτευσε κοινό και κριτικούς.

 Ο ίδιος είπε πως "είμαι ευτυχής που βρίσκομαι σε αυτή τη σειρά, είναι από τα καλύτερα προγράμματα που έχω συμμετάσχει ποτέ και είναι μία σειρά τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν από την Κωνσταντινούπολη με δυσκολίες αλλά όλα πήγαν καλά" ενώ συμπλήρωσε πως "είναι μία σειρά που ενώνει Ελλάδα και Τουρκία, μία παραγωγή σε 3 γλώσσες με πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς και συντελεστές".

Ειδήσεις σήμερα:

“The 2Night Show” - Μακρυπούλια: η “συγγνώμη”, η εξαφάνιση, ο Μουτσινάς και το συμβόλαιο

 “Καλάθι της Σαρακοστής” - “Καλάθι του Νοικοκυριού”: Τα νέα είδη και οι αλλαγές στις τιμές

Δίκη Πισπιρίγκου: μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη για ψευδή κατάθεση



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδιαΣήμερα 14:21 | Ειδήσεις

Κατά κύματα έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα και στην Αττική. Πυκνή ροή στην κίνηση προς το Λεκανοπέδιο, μποτιλιάρισμα στα Μάγλαρα.

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!Σήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Σοκ προκαλούν όσα υποστηρίζουν στην καταγγελία τους το έφηβο σήμερα κορίτσι και η μητέρα του, κάνοντας λόγο για "εφιάλτη διαρκείας".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι15:06Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (εικόνες)14:53Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:39Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδια14:25Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έχασαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:12Σεισμός στην Ταϊβάν13:58Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!13:45Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα13:32Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά13:18Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο, ραίνοντας με χαρτονομίσματα τον βιολιστή (βίντεο)13:04 Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του Στρατού12:50Καλιφόρνια: Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο USC 12:37Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο