LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2023 15:16

“The 2Night Show” την Τρίτη με δυο ηθοποιούς (εικόνες)

Εκλεκτή είναι η παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου του βράδυ της Τρίτης στο πλατό του "The 2Night Show".

THE 2NIGHT SHOW - Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:30, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρεται, με τρυφερότητα και θαυμασμό, στον σύζυγό της Στράτο, στην εμπειρία της μητρότητας, και στον δικό της «Παράδεισο», τον οποίο έχει βρει στο πρόσωπο του γιου τους. Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του συντρόφου της, όταν του είπε ότι υποψιάζεται πως είναι έγκυος;

THE 2NIGHT SHOW - ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

Τι έκανε, όταν την έπιασαν οι πρώτοι πόνοι της γέννας, μέσα σε ένα πολυκατάστημα; Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της, μετά τον ερχομό του μικρού Νικόλα; Τέλος, μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», για το κλάμα που ρίχνει στα γυρίσματα, καθώς και για τις πλάκες που κάνει στους συναδέλφους της, προκειμένου να αποφορτιστεί συναισθηματικά.    

THE 2NIGHT SHOW - ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

THE 2NIGHT SHOW - ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

Στην αποψινή παρέα του Γρηγόρη και του «The 2NightShow», έρχεται και ο Στάθης Μαντζώρος. Ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράζεται τη διαδρομή της ζωής του, από το μικρό χωριό της Λειβαδιάς και τις αγροτικές δουλειές μέχρι το βιβλίο, το οποίο του άλλαξε τη ζωή, και αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική.

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ

Πώς αντέδρασαν οι γονείς του, όταν τον είδαν πρώτη φορά να υποδύεται στο θέατρο έναν άνθρωπο-άλογο; Πού βασίζεται η δυνατή σχέση που έχει με τον Γιάννη Πλούταρχο; Επίσης, αναφέρεται στη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», στον ρόλο του «κυρ Παντελή» στη σειρά «Σασμός», ενώ αποκαλύπτει πότε ταυτίστηκε με τον πραγματικό καφετζή του χωριού του.

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ

Τέλος, μας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό», στην οποία συμμετέχει, και μας αποχαιρετάει αγκαλιά με τον αγαπημένο του ήρωα, τον «Μπομπ Σφουγγαράκη». 

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ

«The 2Night Show»: κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30

Συντελεστές:

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη 

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα:

Πατήσια: Βιασμός 12χρονης από ζευγάρι - Τι κατήγγειλε η ανήλικη

Γλυκά Νερά - Συζυγοκτόνος: Ούτε είδα ούτε μίλησα στην Λυδία

“Το Πρωινό” - Μαίρη Παναγάκου: ο γιός μου αυτοκτόνησε γιατί τον κατηγορούσαν άδικα (βίντεο)

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο