LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2023 15:10

“THE FRIEND” στον ΑΝΤ1: Πρεμιέρα για την μίνι σειρά (εικόνες)

Μια μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1+, έρχεται στον ΑΝΤ1. Δείτε τα backstage από τα  γυρίσματα της σειράς με τον Γιώργο Χρυστόμου.

THE FRIEND - BACKSTAGE - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Δυνατό, ασυνήθιστο, τολμηρό, ανατρεπτικό. Πρεμιέρα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00

Το «THE FRIEND» της Φωτεινής Αθερίδου, μία μίνι σειρά, μία μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1+, έρχεται στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, γιατί… όλοι έχουμε ανάγκη από έναν φίλο!

Λίγο πριν το αγαπημένο ΑΝΤ1+ Original «THE FRIEND» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στα γυρίσματα της πρωτότυπης κωμικής και ταυτόχρονα δραματικής σειράς, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Σε μία φωτεινή Αθήνα, ο Ορφέας είναι ένας φίλος επί… πληρωμή. Ένας συναρπαστικός χαρακτήρας που αντιμετωπίζει τα πάντα, όσο δύσκολα κι αν είναι, σαν να παίζει σε videogame, διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία, την αισθητική και την αξιοπρέπειά του.

THE FRIEND - BACKSTAGE - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Ο Ορφέας, πάντα ευγενής και καλοντυμένος, έχει τον τρόπο του με τους ανθρώπους. Ξέρει πώς να γοητεύει άντρες και γυναίκες, πώς να κάνει τους ανθρώπους να τον εμπιστεύονται και να του ανοίγουν την καρδιά τους. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά του… επαγγελματίας φίλος! Ένας φίλος επί πληρωμή, πρόθυμος να ακούσει όποιον το έχει ανάγκη, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο τίμημα. Φιλόδοξος και αποφασισμένος, ζει τη ζωή του χωρίς φραγμούς και δεν επιτρέπει στα στενά όρια της ηθικής να στέκονται εμπόδιο στο κυνήγι του για χρήματα. Χρήματα όχι για τον εαυτό του, αλλά για τη μητέρα του, που εξαιτίας ενός ατυχήματος βρίσκεται σε κώμα. Ο Ορφέας κάνει τα πάντα για να την κρατήσει στη ζωή, ελπίζοντας σε ένα θαύμα… Ο Ορφέας αποφεύγει τον έρωτα, γιατί νιώθει ότι θα τον βγάλει από τον δρόμο του, ότι θα τον αποσπάσει από τον στόχο του. Όλα αυτά, όμως, μέχρι τη στιγμή που εισβάλλει στη ζωή του η Πηνελόπη. Μια νεαρή κοπέλα που την ερωτεύεται παράφορα, και που είναι άρρηκτα δεμένη με το παρελθόν του, χωρίς κανείς από τους δύο να το γνωρίζει.

THE FRIEND - BACKSTAGE - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

THE FRIEND - BACKSTAGE - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Συντελεστές

Σενάριο: Φωτεινή Αθερίδου
Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης
Πρωταγωνιστές: Γιώργος Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Νάνσυ Μπούκλη, Κώστας Μαγκλάρας, Φωτεινή Αθερίδου, Φιόνα Γεωργιάδη, Νίκος Γεωργάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη κ.ά.



Tα επεισόδια του «THE FRIEND» είναι διαθέσιμα στο antennaplus.gr

#ant1tv
#ant1plus
#ant1plusoriginals

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο