LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2023 11:55

“Family Game”: Σαββατόβραδο στον ΑΝΤ1 με “Ψαράδες” και “Ακατάλληλους”

Ακόμη ένα ξεχωριστό και άκρως διασκεδαστικό βράδυ Σαββάτου, μαζί με τις ομάδες του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά.

FAMILY GAME - ΑΝΤ1

Είναι οικογενειακό! Είναι απρόβλεπτο! Είναι μοναδικό! Είναι το «FAMILY GAME», με τους αγαπημένους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά, και αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21:00 θα μας χαρίσει άλλο ένα διασκεδαστικό βράδυ!

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Ο Μάρκος και η Έλενα υποδέχονται στο πλατό του «FAMILY GAME»  τους «Ψαράδες» και τους «Ακατάλληλους» για να παίξουν μαζί τους τα πιο αστεία και τρελά παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Ως καλοί οικοδεσπότες θα περάσουν τους καλεσμένους πρώτα από το ζαχαροπλαστείο για να τους κεράσουν τις πιο γλυκές τούρτες.

Μετά το γλυκάκι ορμάνε όλοι μαζί με «αέρα» στο πλατό, μία όμως ομάδα θα καταφέρει να σκοράρει!

Ο Μάρκος καλεί την Έλενα σε ένα «δείπνο για δύο», το μενού όμως δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένουν και επειδή «Family Game» χωρίς τραγούδι και χορό δεν υπάρχει, μεταφέρονται όλοι μαζί στο κέντρο διασκέδασης και το φτάνουν ως τα ξημερώματα!

Μετά από το ξέφρενο γλέντι φτιάχνουν βαλίτσες και πάνε όλοι μαζί στο πιο παγωμένο μέρος για ένα κρύο ντουζάκι!

  • Ποια ομάδα θα καταφέρει να περάσει στον μεγάλο τελικό;
  • Ποια θα διεκδικήσει το έπαθλο των 5000 ευρώ;

«Family Game». Το πιο απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου έρχεται στον ΑΝΤ1, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 21:00, και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές.

«Family Game»: Το παιχνίδι γίνεται οικογενειακή υπόθεση!

Συντελεστές

  • Εκτέλεση Παραγωγής: Barkingwell Media
  • Executive Producer: Ντόρα Πνευματικάτου
  • Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης
  • Αρχισυνταξία: Πάττυ Ξυράφη, Σόφη Καραγγιάνη

#FamilyGame 

«Family Game», με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά: Σάββατο στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο: Παραλία “πνίγηκε” στο χασίς (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: νεαρή κατήγγειλε τον θείο της για βιασμό

Τουρκία: Διασώσεις 296 ώρες μετά τον σεισμό (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)Σήμερα 17:17 | Ειδήσεις

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός Ελλάδας, έστειλε ο Υπ. Εθνικής Άμυνας, κατά την διάρκεια των επισκέψεών του στην πυραυλάκατο “Κρυσταλλίδης” και στο λιμάνι της Μεγίστης.

Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί (εικόνες)Σήμερα 17:23 | Ειδήσεις

Σε ποιον χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε κρυμμένο το όπλο και η γεμιστήρα με τις σφαίρες.

Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνιΣήμερα 16:24 | Τοπικά Νέα

Τραγωδία ανήμερα το Πάσχα, από πτώση αυτοκινήτου στην θάλασσα, στην Πάτρα. 

Δολοφονία Ελλήνων στην Αλβανία: Συνελήφθη 69χρονοςΣήμερα 13:29 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε το τμήμα του Αργυροκάστρου για την σύλληψη του 69χρονου. Ποιος είναι ο άνδρας που συνελήφθη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:19ΡΑΑΕΥ: 3 εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας18:06Καστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)17:52Λίβανος: Ζευγάρι και ανήλικο παιδί σκοτώθηκαν σε ισραηλινό πλήγμα17:39Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί (εικόνες)17:25Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά17:12Δήμος Αθηναίων: Πασχαλινό γεύμα αγάπης στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ (εικόνες)16:58ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου16:45Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι16:31Αντώνης Τουρκογιώργης: “Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός ροκάς16:18Γάζα: Η εκεχειρία αργεί και ο κόσμος λιμοκτονεί 16:04Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα15:51Ολυμπιακή Φλόγα: Η λαμπερή υποδοχή της από τη Μασσαλία 15:37Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος...15:24Φοίβος Ιωαννίδης: “Έφυγε” από τη ζωή ο πολιτικός15:10Πάπας Φραγκίσκος: Το μήνυμά του για το Πάσχα των Ορθοδόξων14:56Ιωάννινα – Κακοποίηση ζώου: Έσερνε τον σκύλο με το αγροτικό14:43Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο Ντονέτσκ14:29“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ114:16Γάζα: Ο Νετανιάχου σταματά τη λειτουργία του Al Jazeera14:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο