LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 09 Φεβρουαρίου 2023 12:11

“VINYΛΙΟ” για την αθάνατη Ελληνίδα μάνα την Παρασκευή

Ένα επεισόδιο με το οποίο όλοι θα ταυτιστούν άπαντες. Το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

VINYΛΙΟ - ΑΝΤ1

«Σήκω, θα αργήσεις στο σχολείο! Φάε όλο σου το φαγητό, να μεγαλώσεις. Αν δεν μαζέψεις το δωμάτιό σου, ό,τι θα βρίσκω θα το πετάω. Μην πατάς εδώ, έχω σφουγγαρίσει. Ουαί κι αλίμονό σου! Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Όταν φτάσεις, πάρε με τηλέφωνο. Στα ‘λεγα, εγώ!».

Το αγαπημένο «VINYΛΙΟ», η πιο ξεχωριστή εκπομπή της τηλεόρασης, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 20:00, είναι αφιερωμένο στην αθάνατη Ελληνίδα μάνα!

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης μάς θυμίζουν όλες τις ατάκες που μας ακολουθούν από την παιδική μας ηλικία μέχρι τα βαθιά γεράματα. Η υπεπροστατευτικότητα, η ζακέτα, το σαλόνι, τα σεμεδάκια, τα παρκετόπανα, και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να υποκλινόμαστε στο θαύμα που λέγεται Ελληνίδα μάνα... μανούλα... μαμά!

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 20:00, φορέστε ζακέτα να μην κρυώσετε και σας περιμένουμε στο «VINYΛΙΟ»!

#Vinylio 

Instagram: @vinylio_official 

Facebook: @vinyliotvshow

E-mail εκπομπής: info@vinyliotvshow.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βαγγόπουλος: Ο Φιλιππίδης εκλιπαρούσε για να μην πάει στην φυλακή (βίντεο)

Τροχαίο: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σεισμός 1999: Η Λένα Λιάγκουρα περιγράφει τη διάσωσή της από τη Ρικομέξ


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης: Το ΕΣΥ είναι υπό κατάρρευση10:24Υπουργείο Εσωτερικών: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της Διεύθυνσης Εκλογών10:11Βόλος: Εσωτερική πρόσεχε του παππούδες και “ξάφρισε” τον εγγονό09:57Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανών – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας οδηγός09:43ΝΒΑ – Μπακς: Νέα ήττα για τα “ελάφια”09:30Τροχαία: Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα09:17Θοδωρής Αγγελόπουλος: Ο διεθνής σκηνοθέτης με τις σημαντικές διακρίσεις09:03Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και οπλισμός 08:50Νέα Μάκρη: Βγήκε για λίγο από το σπίτι και την “έγδυσαν”08:36Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο