LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 07 Φεβρουαρίου 2023 09:27 | Ανανέωση: 07 Φεβρουαρίου 2023 09:31

Σεισμός στη Συρία: Γέννησε κάτω από τα χαλάσματα και ξεψύχησε (εικόνες)

Συγκλονίζει το βίντεο από το Χαλέπι, με τον διασώστη να μεταφέρει σε ασφαλές μέρος, το νεογέννητο που ανέσυρε από τα ερείπια, το οποίο έχει ήδη μείνει οργανό από μητέρα.

Σεισμός - Τουρκία - μητέρα - γέννησε - Χαλέπι - συρία - χαλάσματα

Μια από τις πλέον συγκλονιστικές στιγμές που ακολούθησαν το μεγάλο σεισμό στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, καταγράφηκε στο Χαλέπι.

Μια ετοιμόγεννη γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από τα ερείπια του σπιτιού της που κατέρρευσε και λίγη ώρα αργότερα, ενώ συνέχιζε να παραμένει εγκλωβισμένη, γέννησε.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο twitter δημοσιογράφος, φαίνεται ένας άντρας να μεταφέρει το νεογέννητο μωράκι που ανασύρθηκε κάτω από τα χαλάσματα και να τρέχει για να το μεταφέρει σε ασφαλές μέρος.

Κι ενώ το μωράκι σώθηκε αφού δέχθηκε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια, δυστυχώς η μητέρα του ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα κάτω από τα χαλάσματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός σε Τουρκία – Συρία: Χιλιάδες νεκροί και εικόνες βιβλικής καταστροφής (εικόνες)

Λέσβος - Φονικό ναυάγιο: επιχείρηση διάσωσης μεταναστών (βίντεο)

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για “Μπάρμπαρα”: Επικαιροποίηση για τα καιρικά φαινόμενα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Πέντε παιδιά “εξαφανίστηκαν” από Νοσοκομείο17:39Ανασφάλιστα αυτοκίνητα - ΚΤΕΟ: Νέο σύστημα ελέγχων17:25Eurovision - Σάττι: Η κούραση, η αϋπνία και η... παρεξήγηση με το Ισραήλ17:13Έντι Ράμα: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του17:00Βραυρώνα: Νεκρό βρέφος βρέθηκε στα σκουπίδια16:47Ρώμη – Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο διπλό με το “καλημέρα”16:33Σεισμός στην Κεφαλονιά16:20Απολυμένοι ΛΑΡΚΟ: Προσλαμβάνονται στο δημόσιο16:06Χαλκιδική: “Οπλοστάσιο” το σπίτι άνδρα στα Μουδανιά (εικόνες)15:52ANT1+: Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο ρινγκ 15:38Άδειες οδήγησης: “Επιμόρφωση” των οδηγών ζητά επιτροπή της Ευρωβουλής15:24Βόρεια Ελλάδα: Κτηνίατροι υπέγραφαν “σφαγές” και κτηνοτρόφοι έπαιρναν ενισχύσεις15:10Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης επιστρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιο πίσω από το 201514:56Αγία Πετρούπολη: Λεωφορείο με επιβάτες έπεσε σε ποτάμι (βίντεο)14:43ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι ενισχύσεις, η Κομισιόν και οι αντιδράσεις14:29Rome Masters: Η Σάκκαρη προκρίθηκε εύκολα στον επόμενο γύρο14:15Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες για την εν ψυχρώ δολοφονία14:02Eurovision: Το Ισραήλ στον τελικό εν μέσω αντιδράσεων13:48“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Η θερμοκρασία του φαγητού, η εμμηνόπαυση και το βάρος της13:35Conference League: Στην πλατεία Κοτζιά το τρόπαιο (εικόνες)13:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο