LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Φεβρουαρίου 2023 09:06

“The 2Night Show” - Ρώμας: η πολιτική και το πικρόχολο σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά του (βίντεο)

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για τον νέο «ρόλο» της ζωής του, ως υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, αλλά και τα κιλά που πήρε όταν έκοψε το κάπνισμα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Χάρης Ρώμας: «Είμαι πολύ καλά. Έχω χάσει κάποια κιλά. Βέβαια παλιότερα ήμουν ένα πολύ λεπτό ψηλόλιγνο αγόρι. Σήμερα το συζήταγα με την αδερφή μου, που έχει και είχε πάντα κάποια παραπάνω κιλά. Και δεν έδινα σημασία νεότερος στη γκρίνια ή το παράπονο που είχε για το bullying που υφίστατο οι άνθρωποι με παραπάνω κιλά. Νόμιζα πως ήταν μια υπερβολή.

Τα τελευταία χρόνια έκοψα και το τσιγάρο, γιατί η νικοτίνη επιταχύνει τον μεταβολισμό. Όταν έκοψα το κάπνισμα πήρα 20 κιλά. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις πόσο μάλλον όταν σου λένε οι άλλοι “πώς έγινες έτσι;”. Το λέω γιατί και ένας συνάδελφος με είδε στο Ηρώδειο και μου είπε “Ρώμα, πώς έγινε έτσι είσαι και πρωταγωνιστής; Εσύ είσαι βόδι”. Δεν ξέρω αν ήταν κακία. Ένιωθα πολύ άσχημα».

Όσον αφορά την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, ο Χάρης Ρώμας τόνισε: «Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο και το κάνω χωρίς κανένα θεατρινισμό. Ήμουν και πριν. Το ξέρουν κι οι συνάδελφοί μου. Ήμουν πάντα αυτός που ο Μπέζος του έλεγε “αγαπητέ σταμάτα να αγκαλιάζεσαι με τον κόσμο, δεν είναι η δουλειά μας”. Παρότι λοιδορούμαι από μια μερίδα ανθρώπων που αισθάνονται ανταγωνιστικά, από την άλλη εισπράττω μεγάλη αγάπη από πολύ κόσμο. Αυτό είναι και μια ανταμοιβή.

Θα σου πω και κάτι για τις λοιδορίες και θα το κλείσω γιατί θα συνεχίσουν να λένε για τον επικίνδυνο και για αυτόν που έχει δυναμική για να αλλάξει τα πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι παροιμίες γιατί ανατρέπονται. Η μία παροιμία που πιστεύω πραγματικά είναι το “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”. Αν είσαι καθαρός, είσαι πραγματικά και δεν αισθάνομαι κανένα φόβο».

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός σε Τουρκία - Συρία: γκρεμίστηκε κάστρο 2200 ετών (εικόνες)

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - Σχολεία: Ποια θα μείνουν κλειστά την Τρίτη

Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο