LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 04 Φεβρουαρίου 2023 22:52

Καναδάς: 18χρονη έπαιξε για πρώτη φορά λοτταρία και έγινε πολυεκατομμυριούχος!

Η τύχη φαίνεται να χαμογέλασε στην νεαρή κοπέλα που έπαιξε για πρώτη φορά στη ζωή της.

Λοτταρία - Αμερική - Mega Millions

Μια 18χρονη φοιτήτρια, που έπαιξε λοταρία για πρώτη φορά στη ζωή της, κέρδισε 48 εκατομμύρια δολάρια και έγινε ο νεότερος άνθρωπος στον Καναδά που έχει κερδίσει ποτέ ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Η Ζιλιέτ Λαμούρ, φοιτήτρια στο Σοτ Σεντ Μαρί του Οντάριο, εξήγησε, παραλαμβάνοντας την επιταγή της, ότι αγόρασε τον τυχερό λαχνό κατόπιν προτροπής του παππού της. «Μου είπε: μόλις έγινες 18 χρονών, πήγαινε ν’ αγοράσεις έναν λαχνό, δοκίμασε την τύχη σου».

Και η τύχη της χαμογέλασε.

Η Ζιλιέτ είπε ότι χρειάστηκε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της για να της εξηγήσει πώς παίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η OLG, ο οργανισμός λαχείων και τυχερών παιχνιδιών του Οντάριο, αποκάλυψε στα τέλη της εβδομάδας την ταυτότητα της μοναδικής νικήτριας της κλήρωσης που έγινε στις αρχές Ιανουαρίου. Μέχρι τότε η Ζιλιέτ Λαμούρ δεν είχε ελέγξει αν κέρδισε κάτι, ώσπου άκουσε τους συμφοιτητές της να λένε ότι ο τυχερός λαχνός αγοράστηκε στο Σοτ Σεντ Μαρί. Κατέβασε λοιπόν την εφαρμογή του OLG στο κινητό της και… ζαλίστηκε μπροστά στα μηδενικά που ακολουθούσαν τους δύο πρώτους αριθμούς των κερδών της.

Η Ζιλιέτ σπουδάζει βιολογία και σκοπεύει να συνεχίσει φέτος τη σχολή της. Το καλοκαίρι σχεδιάζει ένα ταξίδι με την οικογένειά της ενώ θα επενδύσει τα χρήματά της με τη βοήθεια του πατέρα της, που είναι οικονομικός σύμβουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Νεκρά 7 αδέλφια και η μητέρα τους από φωτιά

“Παγιδευμένοι”: νέα επεισόδια με… “άρωμα γυναίκας” στην δολοφονία του Άγγελου (εικόνες)

Σεισμός στην Τουρκία - Λέκκας: Ρήγμα 1000 χιλιομέτρων έδωσε τα 7,8 Ρίχτερ (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο