LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Φεβρουαρίου 2023 07:32

Συμμορίες ανηλίκων: Μάστιγα οι αιματηρές συμπλοκές στην Αττική

Στο κόκκινο η παιδική παραβατικότητα. Τρεις επιθέσεις και ληστείες σε βάρος ανηλίκων σε Πετρούπολη, Χαϊδάρι και Νέο Ηράκλειο. Σοκάρει η περιγραφή παππού θύματος. 

Bullying - σχολείο


Τρία περιστατικά επιθέσεων εις βάρος ανηλίκων σημειώθηκαν από το βράδυ της Τετάρτης έως σήμερα τα ξημερώματα, σε Πετρούπολη, Χαϊδάρι και Ηράκλειο Αττικής, ενώ ένας 17χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ., χθες, λίγο πριν από τις 8 μ.μ., στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Θεσσαλίας, στην Πετρούπολη, δύο δράστες ακινητοποίησαν 15χρονο και, αφού τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του και τράπηκαν σε φυγή.

Περίπου μία ώρα αργότερα, στην οδό Κερκύρας, στο Χαϊδάρι, δύο δράστες, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν έναν 14χρονο και έναν 16χρονο και τους πήραν τα κινητά τηλέφωνά τους.

Επίσης, στις 2 τα ξημερώματα, άγνωστοι χτύπησαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι 17χρονο κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Νέο Ηράκλειο. Ο ανήλικος κατάφερε να πάει μόνος του στο ΚΑΤ, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου για το περιστατικό.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα" μίλησε παππούς θύματος από το Χαϊδάρι και περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε ο εγγονός του.

Όπως είπε τους είχαν στήσει "καρτέρι" και με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν τα κινητά και τα χρήματά τους, διαφορετικά θα σας "καρφώσουμε".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, μίλησε για τη δράση των ανήλικων συμμοριών που την "στήνουν" σε άλλα παιδιά και όπως είπε η Αστυνομία το 2022 διαχειρίστηκε 5.000 τέτοιες περιπτώσεις.

Όπως είπε αν και τα τελευταία 2,5 χρόνια ενισχύθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ και ενισχύθηκαν οι περιπολίες στις γεινονιές η παιδική παραβατικότητα δεν μειώθηκε τονίζοντας πως υπάρχει πρόβλημα με τη νεολαία και πρόσθεσε ότι η λύση είναι να αλλάξουμε ως κοινωνία.

 

Ειδήσεις σήμερα: 

Γερμανία: Τρένο παρέσυρε παιδιά (εικόνες)

Κως - Λιμενικό: Καταδίωξη με πυροβολισμούς Τούρκων διακινητών

Καιρός: βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαναγιώτης Ψαρρός στον ΑΝΤ1: Πιθανό ένα νέο μπλακ άουτ στις επικοινωνίες το επόμενο διάστημαΣήμερα 19:17 | Ειδήσεις

«Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να εξυπηρετήσουμε περισσότερα αεροπλάνα, ώστε να μειώσουμε τις καθυστερήσεις και να διακυβευτεί η ασφάλεια», λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Λατινοπούλου στον ΑΝΤ1: Οι κάμερες ήταν στραμμένες στην είσοδο και στην αυλή του σπιτιού μουΣήμερα 19:09 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής μιλά στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για την υπόθεση παρακολούθησης του σπιτιού της μέσω καμερών, από γειτονικό ζευγάρι. 

Συναγερμός για τη γρίπη στην Ελλάδα: Εκατοντάδες οι εισαγωγές καθημερινάΣήμερα 18:09 | Ειδήσεις

Οι ειδικοί κάνουν έκκληση για εμβολιασμό, ακόμη και τώρα.

Τέλλογλου - FIR Αθηνών: Κάθε λεπτό καθυστερήσεων κοστίζει 123 ευρώ στις αεροπορικές εταιρείεςΣήμερα 18:40 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με στατιστική του Eurocontrol από την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου του 2025, η Ελλάδα ήταν υπεύθυνη για το 12% των καθυστερήσεων στον πανευρωπαϊκό ενιαίο εναέριο χώρο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στα Τέμπη: Η παρόμοια σύγκρουση στον Δοξαρά το 1972 (εικόνες)21:08Τέλλογλου - FIR Αθηνών: Κάθε λεπτό καθυστερήσεων κοστίζει 123 ευρώ στις αεροπορικές εταιρείες20:54Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο20:40Λατινοπούλου στον ΑΝΤ1: Οι κάμερες ήταν στραμμένες στην είσοδο και στην αυλή του σπιτιού μου 20:26Ant1 Sports: Σταθερά στο δρόμο των επιτυχιών το ελληνικό πόλο20:12Φωτιά σε επιχείρηση στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου (εικόνες)19:58Συναγερμός για τη γρίπη στην Ελλάδα: Εκατοντάδες οι εισαγωγές καθημερινά19:44Παναγιώτης Ψαρρός στον ΑΝΤ1: Πιθανό ένα νέο μπλακ άουτ στις επικοινωνίες το επόμενο διάστημα 19:30Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο19:16Ηράκλειο: Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό 70χρονου αγνοούμενου19:02ΗΠΑ: Ο διευθυντής της CIA Ράτκλιφ συναντήθηκε με την προσωρινή πρόεδρο της Βενεζουέλας Ροδρίγκες18:48Χανιά: Συνελήφθη 60χρονος που διατηρούσε ζώα συντροφιάς σε ακατάλληλες συνθήκες18:34Κραν Μοντανά: Εγγύηση 215.000 ευρώ και βραχιολάκι για τους ιδιοκτήτες του μπαρ18:20Super League: Αναβλήθηκε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά18:06Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου 17:52Τροχαίο δυστύχημα στη Σητεία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 16χρονος οδηγός17:38Κορυδαλλός: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας (βίντεο)17:24Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:12Θρίλερ σε πολυτελή βίλα στην Άδανα – Πατέρας σκότωσε τα δύο παιδιά του και αυτοκτόνησε16:58Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη δημιουργία "συμβουλίου ειρήνης" για τη Γάζα16:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο