LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 03 Φεβρουαρίου 2023 06:06

Γερμανία: Τρένο παρέσυρε παιδιά (εικόνες)

Ένα παιδί σκοτώθηκε κι άλλο ένα τραυματίστηκε από το τρένο που τα παρέσυρε. Πώς συνέβη το φρικτό δυστύχημα. 

Γερμανία - τρένο παρέσυρε παιδιά

Ένα παιδί σκοτώθηκε κι άλλο ένα τραυματίστηκε σοβαρά χθες Πέμπτη στη Γερμανία όταν χτυπήθηκαν και παρασύρθηκαν από τρένο στην πόλη Ρέκλινγκχαουζεν (δυτικά), ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η γερμανική ταμπλόιντ Bild ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι φορτηγό τρένο χτύπησε και παρέσυρε τα θύματα για εκατοντάδες μέτρα ανάμεσα σε δύο σταθμούς.

Γερμανία - τρένο παρέσυρε παιδιά

«Είναι φρικτό. Παιδιά (...) τόσο μικρής ηλικίας, είναι φρικτό αυτό που έγινε εδώ και μπορεί κανείς μόνο να ελπίζει πως οι γονείς θα βρουν τη δύναμη να ξεπεράσουν αυτή τη δυστυχία», είπε σε δημοσιογράφους ο Χέρμπερτ Ρόιλ, ο υπουργός Εσωτερικών της κρατιδιακής κυβέρνησης στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

«Γιατί, πώς έγινε, αυτά είναι ερωτήματα στα οποία δεν μπορεί κανένας να δώσει απαντήσεις ακόμα — και δεν θα επέλυαν τίποτα», πρόσθεσε ο κ. Ρόιλ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συμμορίες ανηλίκων: Μάστιγα οι αιματηρές συμπλοκές στην Αττική

ΕΟΔΥ - Κορονοϊός: Οι ΚΟΜΥ και τα τρία χρόνια της πανδημίας

Καιρός: βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο