LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2023 13:19 | Ανανέωση: 01 Φεβρουαρίου 2023 13:34

Ερντογάν: Οι έξι της αντιπολίτευσης χαιρετίζουν την Ελλάδα

Με…όχημα την αντιπολίτευση εξαπέλυσε νέα επίθεση στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Τουρκίας.

AP - Ερντογάν

Ελλάδα, Δύση και τουρκική αντιπολίτευση, έβαλε σε ένα τσουβάλι ο Τούρκος Πρόεδρος, νωρίτερα, απαξιώνοντας το έγγραφο κοινής πολιτικής στο οποίο συμφώνησαν τα έξι κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι με το έγγραφο αυτό χαιρετίζει την Ελλάδα λέγοντας πως θα εγκαταλείψει τον αγώνα της Τουρκίας για την προστασία των δικαιωμάτων της στο Αιγαίο, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Αλλά και για τη Δύση, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι η αντιπολίτευση χαιρετίζει την Δύση, η οποία ενοχλείται από την ενίσχυση της Τουρκίας.

«Ντροπή τους, ντροπή τους», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν για τα 6 κόμματα της τουρκικής αντιπολίτευσης. Τους κατηγόρησε ακόμη ότι, λέγοντας πως θα επιστρέψουν πίσω στο πρόγραμμα των F35, χαιρετίζουν όσους παραδέχονται συστηματικά και συνειδητά ότι είναι εχθροί της Τουρκίας.

Μάλιστα ο Ταγίπ Ερντογάν απευθύνθηκε και στον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος χθες εισήγαγε ένα νέο σύνθημα από παλιά τουρκική ταινία που έγινε μάλιστα viral στα social media. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είχε πει χθες: «Είμαι ο Κεμάλ, έρχομαι». Σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν του απάντησε με άλλο σύνθημα: «Μπάι μπάι Κεμάλ»

Εν τω μεταξύ δηλώσεις για την Ελλάδα έγιναν και από τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος είπε ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν έχει καμιά σχέση με αναθεωρητισμό και νεοοθωνισμό και ότι πρόκειται για προκαταλήψεις που δεν ισχύουν. Αντίθετα, είπε ο Τσαβούσογλου, «η Ελλάδα είναι που παραβιάζει τις συνθήκες με τον εξοπλισμό των νησιών του Αιγαίου».


Με τραγούδι και η απάντηση Κιλιτσντάρογλου

Με μία ανάρτηση στο twitter, που περιέχει ένα βίντεο-απόσπασμα από μία γνωστή τουρκική ταινία, που δείχνει τους πρωταγωνιστές να φεύγουν ηττημένοι, και ακούγεται το αγγλικό τραγούδι «Bye Bye Love», απαντά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στο “Bye Bye Kemal”.

Η ανάρτηση συνοδεύεται και από αιχμές για το κράτος διαφθοράς που ισχυρίζεται η αντιπολίτευση ότι έχει συστήσει ο Τούρκος πρόεδρος.

«Έι συμμορία των 5 (εργολάβων), ξέρετε υπήρχε ένα τραγούδι που...»

Ειδήσεις σήμερα:

Άλκης Καμπανός: Η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Πισπιρίγκου - Κούγιας: Ο Δασκαλάκης δεν θα μείνει ατιμώρητος (βίντεο)

Βαν Χόλεν: Κυρώσεις και όχι F- 16 στην Τουρκία



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο