LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2023 12:09

Σορβατζιώτης: Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης συμφώνησαν για διαζύγιο και “αμέσως” αρρώστησε η Τζωρτζίνα

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο Μάνος Δασκαλάκης για την έκδοση του διαζυγίου. Η αποκάλυψη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας και οι αναφορές στην υγεία της Τζωρτζίνας.

Σπύρος Σορβατζιώτης - Το Πρωινό

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε την Τετάρτη ο δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης, με τον οποίο συναντήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης, προκειμένου να προχωρήσει η έκδοση συναινετικού διαζυγίου με την Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγες ώρες πριν το άτυχο κορίτσι αρρωστήσει ξαφνικά και εισαχθεί για πρώτη φορά στο νοσοκομείο, απαρχή μιας μαρτυρικής διαδρομής που κατέληξε στον θάνατο του άτυχου κοριτσιού σε ηλικία 9 ετών.

Ο δικηγόρος είπε ότι «αφού με είχε συστήσει σε εκείνον τρίτο πρόσωπο, καθώς δεν ήταν πελάτης μου, στις 6 Απριλίου 2021, στις 11 το βράδυ, ήρθε σε μένα ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ ίσχυαν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό. Εμένα μου είπε ότι είχε έρθει σε συνεννόηση με την κ. Πισπιρίγκου για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου».

Συνέχισε λέγοντας «δεν γνώριζα ποιος ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης και για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών. Μου εξήγησε για τους θανάτους και του είπα το αυτονόητο “δεν σας ένωσαν οι θάνατοι των δύο παιδιών;” και μου είπε ότι τέτοια περιστατικά άλλους τους φέρνουν κοντά και άλλους όχι».

«Το επόμενο πρωί, στις 7 Απριλίου, μίλησα με τον δικηγόρο της κ. Πισπιρίγκου που μου επιβεβαίωσε τα περί συναινετικού διαζυγίου», είπε ο δικηγόρος.

Συμπλήρωσε ότι «την Πέμπτη 8 Απριλίου είχαμε ραντεβού με τον κ. Δασκαλάκη που δεν ήρθε ποτέ. Στις 9 Απριλίου μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είναι στο νοσοκομείο. Το βράδυ της Τρίτης, από προσωπικό ενδιαφέρον και αφού μου είχε πει για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ρώτησα για το τρίτο κορίτσι, την Τζωρτζίνα και μου είπε ότι “είναι μια χαρά από υγεία”».

Ο κ. Σορβατζιώτης είπε ακόμη πως η μόνη άλλη «εμπλοκή» του με τους Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς ουδέποτε προχώρησε από εκείνον το διαζύγιο τους, ήταν όταν «κάλεσα τον δικηγόρο της κ. Πισπιρίγκου για να επιτρέψει στον κ. Δασκαλάκη να επισκεφθεί την κόρη τους στο νοσοκομείο».

Σημείωσε δε ότι ουδείς ούτε από τους αντίδικους ούτε από την Εισαγγελία τον έχει καλέσει να καταθέσει στην δίκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης και Αναστασιάδης στο Μάτι για το Πάρκο Μνήμης (εικόνες)

Άλκης Καμπανός: Η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Ξάνθη: Θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας ο πρόεδρος των Πομάκων (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία25η Μαρτίου: Στρατιωτική παρέλαση με λαμπρότητα στην Αθήνα (εικόνες)Σήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, καθώς και πλήθος κόσμου παρακολούθησαν τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

25η Μαρτίου: Ευχές Τσαβούσογλου σε Δένδια για την Εθνική ΕπέτειοΣήμερα 10:51 | Ειδήσεις

Νέο κεφάλαιο στις ελληνοτουρκικές. Η ευχετήρια επιστολή που απέστειλε ο Τούρκος ο Μεβλούτ Τσαβούσογκου στον Νίκο Δένδια, για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Βούλα: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 16χρονοΣήμερα 07:07 | Ειδήσεις

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το σημείο της επίθεσης έναν κάλυκα

25η Μαρτίου – Γαύδος: Οι δύο μαθητές έκαναν παρέλαση με τη σημαία (εικόνες)Σήμερα 14:57 | Τοπικά Νέα

Συγκίνηση στην παρέλαση της Γαύδου, όπου δύο μαθητές έκαναν παρέλαση με τη σημαία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έκαψε ζωντανή την έφηβη σύντροφό του γιατί τον χώρισε16:37«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Γέλιο στα νέα επεισόδια (εικόνες)16:22Ο Μουρίνιο ζητά εγγυήσεις για να συνεχίσει στη Ρόμα 16:08“Παγιδευμένοι”: νέα καθηλωτικά επεισόδια (εικόνες)15:54Ακίνητα: Διψήφια αύξηση των τιμών το 202215:41Ιταλία: Τυφλός είδε ξανά μετά από αυτομεταμόσχευση15:2725η Μαρτίου – Γαύδος: Οι δύο μαθητές έκαναν παρέλαση με τη σημαία (εικόνες)15:13Εκλογές - Τσαπανίδου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα από την πρώτη κάλπη14:59Μπάιντεν για 25η Μαρτίου: Ισχυρότερη από ποτέ η συμμαχία των ΗΠΑ με την Ελλάδα14:45ΗΠΑ: Φονικός ανεμοστρόβιλος στο Μισισιπί (εικόνες)14:3125η Μαρτίου: Τα μηνύματα Ανδρουλάκη και Βελόπουλου14:17Αλλαγή ώρας: Γυρνάμε πίσω ή μπροστά τα ρολόγια μας;14:0325η Μαρτίου – Κουτσούμπας: ελπιδοφόροι οι αγώνες των λαών που δυναμώνουν σε κάθε χώρα13:4925η Μαρτίου - Σακελλαροπούλου: Αναλογιζόμαστε την ευθύνη μας απέναντι στην Ιστορία13:3525η Μαρτίου: Μήνυμα Μητσοτάκη με αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών13:22Παρέλαση στην Θεσσαλονίκη: Μαύρα μπαλόνια και πανό για τα Τέμπη (εικόνες)13:0825η Μαρτίου: Στρατιωτική παρέλαση με λαμπρότητα στην Αθήνα (εικόνες)12:5525η Μαρτίου: Γιατί τρώμε μπακαλιάρο 12:41Στουρνάρας: Καμία ανησυχία για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα12:28Ο Άρης έγινε 109 ετών - Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ12:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο