LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 31 Ιανουαρίου 2023 14:14

“Παγιδευμένοι”: Απόψε το νέο σοκαριστικό επεισόδιο (εικόνες)

Τι θα δούμε στο αποψινό καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, "Παγιδευμένοι'.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «Παγιδευμένοι» και αυτή την εβδομάδα, από την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, στις 22:00 στον ΑΝΤ1, έρχονται δυναμικά με καθηλωτικά επεισόδια.

«Δεν ξέρω άλλα σημάδια ανωτερότητας πέρα από την καλοσύνη»Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ - ΑΝΤ1

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είναι σίγουροι ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Άννας. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης δεν έχουν, πλέον, τίποτα στα χέρια τους για να συνεχίσουν τις έρευνες. Η Άννα στη φυλακή προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία νύχτα. Η παραμονή της εκεί αποδεικνύεται σκληρή για την ίδια, αλλά σωτήρια για τις συγκρατούμενές της.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ - ΑΝΤ1

Ο Ανδρέας πιέζει τη Νατάσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια για εκείνον. Η Λίνα προσπαθεί να συνέλθει, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο την οδηγούν στο να το εγκαταλείψει κρυφά και να έρθει πιο κοντά με την επικίνδυνη παρέα της Νεφέλης και του Άκη.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ - ΑΝΤ1

Ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν. Από την άλλη, ο Σταύρος τον υποψιάζεται ότι έχει σχέση με την απόδραση του Άγγελου. Ο Αλέκος, όμως, έχει έναν κρυφό «άσσο» στο μανίκι του που θα ανατρέψει τα πάντα.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ - ΑΝΤ1

Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του προκειμένου να βρει την αλήθεια και να αθωώσει την Άννα. Ποια είναι αυτή;

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη η Σοφία Φαραζή

Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Λαπατάς

ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σωτηρία Ψευτούδη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.

Διανέμεται από την Madd.

#Pagidevmenoi

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Απείλησε τη γυναίκα και τα παιδιά του επειδή πιστεύει ότι εκείνη τον απατά

Μπαχτσελί για σύμπραξη των 6: να πάρουν τον Μπάιντεν να τους δώσει εντολή για υποψήφιο

ΕΥΠ: Νέοι υποδιοικητές ορίστηκαν από τον Μητσοτάκη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο