LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2023 09:20

Ντάνι Άλβες - βιασμός: Έπαιξε μπάλα στη φυλακή

Ο Ντάνι Άλβες έπαιξε σε αγώνα ποδοσφαίρου στη φυλακή της Καταλονίας όπου κρατείται μετά τις κατηγορίες για βιασμό 23χρονης. Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης μέχρι τη δίκη.

AP - Ντάνι Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες μετρά πλέον ήδη δέκα μέρες σε φυλακή της Καταλονίας αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βιασμό μιας 23χρονης στις 30 Δεκεμβρίου σε κλαμπ της Βαρκελώνης. Μάλιστα, ο 39χρονος άσος έπαιξε την Πέμπτη για πρώτη φορά σε αγώνα ποδοσφαίρου με τους συγκρατούμενούς του.

Το παιχνίδι προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στις φυλακές, αφού δεν είναι σύνηθες ένας ποδοσφαιριστής με τέτοια ποιότητα και καριέρα να βρίσκεται ανάμεσά τους και να παίζουν παρέα μπάλα. Ο Βραζιλιάνος, που μοιράζεται το ίδιο κελί με τον άλλοτε σωματοφύλακα του Ροναλντίνιο με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση, αναμένει την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε.

Η πλευρά του παίκτη διαβεβαιώνει πως πέρα από την εγγύηση που είναι πρόθυμη να καταβάλει ώστε να αποφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του, είναι διατεθειμένος να καταθέσει το διαβατήριό του, να φορέσει ειδικό βραχιόλι παρακολούθησης και να δίνει το «παρών» ακόμη και καθημερινά στα δικαστήρια, προκειμένου να βεβαιωθούν οι αρχές ότι δεν πρόκειται να διαφύγει στο εξωτερικό.

«Θα δεχτώ ό,τι κι αν έρθει. Άφησα το σπίτι μου στα 15, έχω ξεπεράσει πολλές δυσκολίες και περίπλοκες καταστάσεις στη ζωή μου κι αυτή είναι μια ακόμη που θα περάσω. Τίποτα δεν με φοβίζει», φέρεται να δηλώνει σύμφωνα με τη La Vanguardia ο Άλβες, που έχει αποδεσμευτεί από την μεξικανική Πούμας. Ο Άλβες παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το φερόμενο ως θύμα του, αλλά υποστηρίζει πως ό,τι συνέβη ήταν συναινετικό. Όσο για τις αρχικές του καταθέσεις, όταν δήλωνε πως δεν τη γνώριζε καν διαψεύδοντας πως έκαναν σεξ, από την πλευρά των δικηγόρων του αποδίδονται στην ντροπή του επειδή απίστησε κατά της συζύγου του, Ζοάνα Σανθ.

Σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία, αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με φυλάκιση από τέσσερα ως δώδεκα χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μενίδι – προφήτης Ηλίας: Έκλεψαν τις καμπάνες του ναού

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 15χρονο στην πλατεία για να τον ληστέψουν

Αγρότες: Μπλόκο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκη


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο