LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Ιανουαρίου 2023 21:26

Βόλος - Παναιτωλικός: νίκη με ανατροπή για τους Αγρινιώτες

Θρίαμβος του Παναιτωλικού, μέσα στο Πανθεσσαλικό, κόντρα στον Βόλο.

Βόλος - Παναιτωλικός - Super League

Τεράστια νίκη, δεύτερη στην τελευταία επτάδα αγώνων που έχει δώσει στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου και, μάλιστα, με ανατροπή (3-2) στο εναρκτήριο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της Super League, η οποία, όπως και η προηγούμενη, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού (συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του).

Για 30 λεπτά οι Βολιώτες έδειχναν ότι είχαν το «πάνω χέρι» στο ματς. Προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τον Τσιρίνος, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για το 2-0, αλλά μετά το 30΄ έχασαν τη συνοχή τους. Ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του, ισοφάρισε με τον Σενγκέλια στο 39΄, ευτύχησε να μείνει «ζωντανός» στην φάση του 62΄ (ο Στεργιάκης απόκρουσε το πέναλτι του Μπαριέντος» και μέσα σε έξι λεπτά μετέτρεψε το 1-1 σε 3-1 με τα γκολ των Ζοάο Πέδρο (68΄πεν.) και Μαλή (73΄).

Ήταν η 7η ήττα για το συγκρότημα της Μαγνησίας στα τελευταία 9 ματς, με μοναδική του νίκη αυτή επί του Ιωνικού στη Νίκαια, με το πέναλτι του Οζέγκοβιτς στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα το προβάδισμα, στο 18΄ με τον Μίκαελ Τσιρίνος να «παίρνει το ριμπάουντ» από την προσωρινή απόκρουση του Στεργιάκη σε σουτ του Ντέλετιτς κι από κοντά να «γράφει» το 1-0. Γκολ για το οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ο οποίος δεν μπλόκαρε τη μπάλα στο συρτό σουτ του Ντέλετιτς από πλάγια θέση.

Ακολούθησαν δύο επικίνδυνα σουτ σε διάστημα δύο λεπτών, το πρώτο στο 21΄ με τον Ντέλετιτς (άουτ) και στο 22΄ ήταν η σειρά του Σενγκέλια ν΄ απειλήσει με ισοφάριση. Ο Βόλος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 31΄ με τον Ντέλετιτς να στέλνει τη μπάλα άουτ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου μετά το γκολ είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, αλλά μετά το 30΄ ο Παναιτωλικός άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και στο 39΄ έφερε το ματς στα ίσια. Από το γύρισμα του Μόρσεϊ στο ύψος του πέναλτι, ο Σενγκέλια έπιασε το σουτ στην κίνηση κι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Κλέιμαν (1-1).

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με τη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να προηγηθούν, όταν ο Στεργιάκης «γκρέμισε» τον Οζέγκοβιτς στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής Τσετσίλας υπέδειξε το πέναλτι στο 58΄. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, όμως, διόρθωσε το λάθος που έκανε στο 18΄ κι απόκρουσε το σουτ του Μπαριέντος στο 62΄, κρατώντας την ομάδα του στη διεκδίκηση της νίκης.

Στο 66΄ ήταν η σειρά της ομάδας του Αγρινίου να κερδίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντέλετιτς στον Χατζηθεοδωρίδη. Ο Ζοάο Πέδρο ήταν εύστοχος και στο 68΄ έδωσε προβάδισμα στον Παναιτωλικό (2-1).

Οι Αγρινιώτες «χτύπησαν» ξανά σε νέα αντεπίθεση στο 73΄. Μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Σενγκέλια, ο Μαλής πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Βόλου και με προβολή νίκησε τον Κλέιμαν κάνοντας το 3-1. Το μόνο που κατάφερε ο Βόλος ήταν να μειώσει στο 90΄+6΄ με τον Μεθκίδα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας

Κίτρινες: Γκάτζι - Μαλής, Στεργιάκης, Μόρσεϊ

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα (82΄ Σι), Μπαριέντος, Μεταξάς (13΄ Γκάτζι), Πιρές (74΄ Μεθκίδα), Ντέλετιτς (74΄ Κούτσιας), Τσιρίνος (82΄ Καρτάλης), Οζέγκοβιτς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Λάρσον (46΄ Χατζηθεοδωρίδης), Μάρτενσον, Χουχούμης, Ντίας, Μόρσεϊ (90΄ Τσιγγάρας), Κολοβός (79΄ Ντουάρτε), Σενγκέλια (85΄ Ξενιτίδης), Πέδρο (85΄ Μπουζούκης)

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία: Κατασχέθηκε κοκαΐνη αξίας 105000000 από πλοίο μεταφοράς ζώων

Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής: οι αντιδράσεις και η απάντηση του Δήμου Αθηναίων

Χανιά: Αυτοκίνητο “κρεμάστηκε” σε δένδρο (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συνάντηση Τασούλα - Καραμανλή στο Προεδρικό Μέγαρο 15:52Μητσοτάκης - Ψηφιακός δικαστικός φάκελος: Εξοικονομούμε χρόνο, περιορίζουμε τη γραφειοκρατία, προωθούμε τη διαφάνεια 15:42Ταϊλάνδη: Τους 32 έφτασαν οι νεκροί από πτώση γερανού σε επιβατικό τρένο15:32Αγρότες: Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας (εικόνες)15:22Τραμπ: Θα πάρουμε τη Γροιλανδία, οτιδήποτε λιγότερο είναι απαράδεκτο - Το ΝΑΤΟ πρέπει να συνεργαστεί15:11Μαρινάκης για βανδαλισμό τρακτέρ: Επικίνδυνες και παράνομες ενέργειες – Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν15:00Καλάβρυτα: Έκρηξη σε σπίτι από μηχάνημα οξυγόνου - Τραυματίστηκε 80χρονος (εικόνες)14:49Μπλόκο Νίκαιας: Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στην συνάντηση με τον Μητσοτάκη (εικόνες)14:35Σε εξέλιξη η συνάντηση Χατζηδάκη - Τσιάρα με εκπροσώπους 14 αγροτικών μπλόκων 14:21Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ για το black out στο FIR Αθηνών14:07Ιράν: Βίαιη καταστολή και "γρήγορες" δίκες εναντίον διαδηλωτών - Τουλάχιστον 2.571 νεκροί13:52Black out στο FIR Αθηνών: Παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ ζητά ο Χρίστος Δήμας13:38Πιερρακάκης για 10ετές ομόλογο: "Απάντηση" σε όσους αμφισβητούν την αξία της επενδυτικής βαθμίδας13:24Συνάντηση Κικίλια - Γεραπετρίτη μετά τις επιθέσεις με drones σε ελληνικής διαχείρισης δεξαμενόπλοια 13:10Τέλος το ΣΔΟΕ, έρχεται η "ΔΕΟΣ" – Πώς θα λειτουργεί12:55Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Αραχωβίτης: Στον μοιρασμό του εθνικού αποθέματος υπάρχει μετά το 2019 μία εκτόξευση12:40Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνες12:26Τουρκία: Φρίκη δίχως τέλος στη Σμύρνη - Στραγγάλισε τη Μιχριμπάν και την έθαψε στο δάσος12:12Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο