LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2023 14:06 | Ανανέωση: 28 Ιανουαρίου 2023 20:15

“DRAGONS’ DEN”: Πρεμιέρα με επενδύσεις και συμφωνίες 135000 ευρώ (βίντεο)

Το «DRAGONS’ DEN GREECE» στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ!

DRAGONS DENΠρεμιέρα έκανε χθες, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, το «DRAGONS’ DEN GREECE», με τους Έλληνες DRAGONS να επενδύουν προσωπικά κεφάλαια ύψους 135.000€ σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, τα «πιτσαρίσματα» των επιχειρηματιών που παρουσιάστηκαν μπροστά στους DRAGONS ήταν καινοτόμα και πρωτότυπα και οι μεταξύ τους διαπραγματεύσεις σκληρές, αλλά και γόνιμες, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

To νέο επιχειρηματικό show του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν 1.607.500 τηλεθεατές έστω για 1΄ στο σύνολο του κοινού, με το γυναικείο κοινό να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό project επενδύσεων. Συγκεκριμένα, στις γυναίκες 18-54 κατέγραψε 15%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό (18-24) το «DRAGONS’ DEN GREECE» άγγιξε το 19,2%.

Μεγάλοι κερδισμένοι του πρώτου επεισοδίου του «DRAGONS’ DEN GREECE», ήταν οι επιχειρηματίες από την Κρήτη, Μανούσος Πεδιαδίτης και η Κάλια Χουρδάκη, οι οποίοι αποδέχτηκαν την προσφορά της Μαρίας Χατζηστεφανή να αποκτήσει έναντι 100.000€ το 10% της επιχείρησής τους καθώς και δικαιώματα επί των πωλήσεων των προϊόντων τους μέχρι να βγάλει 200.000€.

Ο Σωτήρης Μπουζιάνης εντυπωσίασε τους DRAGONS με μια πρωτοποριακή ιδέα και ήρθε σε συμφωνία με τον Πολ Ευμορφίδη και τη Λιλή Περγαντά, κάνοντας συμφωνία 35.000€ για το 15% της εταιρείας του. Ο ίδιος, ο οποίος αποδείχθηκε και παλιός φίλος με τον Πολ Ευμορφίδη, δήλωσε πως ο αγαπημένος του DRAGON είναι ο Χάρης Βαφειάς καθώς, παρότι δεν επένδυσε στην επιχειρηματική του πρόταση, θα αγοράσει μια μεγάλη ποσότητα από τους πλωτήρες ανάπαυσης λουομένων.

Oι υπόλοιποι επιχειρηματίες, που παρουσίασαν τις ιδέες τους στο πρώτο επεισόδιο του «DRAGONS’ DEN GREECE» αναζητώντας έναν δυνατό στρατηγικό συνεργάτη, σίγουρα θα προβληματιστούν για το τι δεν λειτούργησε στην παρουσίασή τους μπροστά στους DRAGONS καθώς, παρότι κάποιοι κέρδισαν το ενδιαφέρον τους και δέχτηκαν προσφορές, δεν κατάφεραν τελικά να καταλήξουν σε συμφωνία με τους επενδυτές.

Η πρώτη πτήση στο επενδυτικό ταξίδι του DRAGONS’ DEN GREECE που ξεκίνησε χθες στον ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι 5 DRAGONS θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 22:00, με το καινοτόμο τηλεοπτικό project που δίνει ευκαιρίες, συνεισφέρει στο brain gain και στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα.

 Δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο:


Το «DRAGONS’ DEN GREECE» στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ!

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία: Κατασχέθηκε κοκαΐνη αξίας 105000000 από πλοίο μεταφοράς ζώων

Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής: οι αντιδράσεις και η απάντηση του Δήμου Αθηναίων

Χανιά: Αυτοκίνητο “κρεμάστηκε” σε δένδρο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη: Το πόρισμα του ΕΜΠ που παραδόθηκε στον εφέτη ανακριτήΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Το πόρισμα του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου για την τραγωδία των Τεμπών. Τι αναφέρει για την πυρόσφαιρα και για τα έλαια σιλικόνης.

Μητροκτονία – Λάρισα: “‘Έλα να πετάξουμε κάτι μπάζα”, είπε στο ξάδερφο του για το πτώμαΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Τι του είπε ο ξάδερφος του, όταν εμφανίστηκε ένα πόδι, μέσα από το χαλί που είχε τυλίξει τη σορό της μητέρας του.

Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 21χρονο λίγες ώρες πριν δολοφονήσει την μητέρα τουΣήμερα 10:08 | Ειδήσεις

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφτηκε μετά από 14 ώρες, όταν γείτονες εντόπισαν τον γιο και τον ξάδερφό του να μεταφέρουν τη σορό της άτυχης γυναίκας προκειμένου να την εξαφανίσουν. 

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε φωτεινό σηματοδότη - Δύο άτομα σε σοβαρή κατάσταση (βίντεο)Σήμερα 07:05 | Ειδήσεις

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Σαράφη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο “αρχηγός” της ακροδεξιάς οργάνωσης12:26Μητροκτονία – Λάρισα: “‘Έλα να πετάξουμε κάτι μπάζα”, είπε στο ξάδερφο του για το πτώμα12:12Ένοχος για σεξουαλική επίθεση ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ11:59Ηράκλειο: Νεκρός τουρίστας σε πισίνα ξενοδοχείου11:47Ελληνικό - 3 θάνατοι: Στο Ανθρωποκτονιών για κατάθεση η οικιακή βοηθός11:33Βρετανία: Συνελήφθη ύποπτος για εμπρησμό σε ακίνητα του πρωθυπουργού Στάρμερ11:20Νέδα: Η κραυγή και μετά… το κενό - Σοκαριστική μαρτυρία για την τραγωδία (βίντεο)11:07Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο (εικόνες)10:53Τρίτη 13 Μαϊου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:40Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 21χρονο λίγες ώρες πριν δολοφονήσει την μητέρα του10:26Τέμπη: Το πόρισμα του ΕΜΠ που παραδόθηκε στον εφέτη ανακριτή10:12Αττική: Συνελήφθη 26χρονος, μέλος ευρύτερης εγκληματικής ομάδας10:00Ηράκλειο: Θανάσιμη πτώση γυναίκας από τα Ενετικά Τείχη09:46Λιβύη: Σφοδρές συγκρούσεις στην Τρίπολη (βίντεο)09:32Missing Alert για την εξαφάνιση 33χρονου09:19Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο - Έχασε τον έλεγχο της μηχανής 09:05Έγκλημα στην Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος μητροκτόνος08:51Τροχαίο: Νεκρός 32χρονος που προσπάθησε να αποφύγει αγριογούρουνο08:37Ολυμπιακοί Αγώνες - Κοκίτσι Τσουμπουράγια: Η τραγική ιστορία του αυτόχειρα πρωταθλητή08:24Μαρτυρίες γειτόνων για το θρίλερ στο Ελληνικό: "Τους τελευταίους μήνες το ΕΚΑΒ ερχόταν συνέχεια"08:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο