LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2023 14:06 | Ανανέωση: 28 Ιανουαρίου 2023 20:15

“DRAGONS’ DEN”: Πρεμιέρα με επενδύσεις και συμφωνίες 135000 ευρώ (βίντεο)

Το «DRAGONS’ DEN GREECE» στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ!

DRAGONS DENΠρεμιέρα έκανε χθες, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, το «DRAGONS’ DEN GREECE», με τους Έλληνες DRAGONS να επενδύουν προσωπικά κεφάλαια ύψους 135.000€ σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, τα «πιτσαρίσματα» των επιχειρηματιών που παρουσιάστηκαν μπροστά στους DRAGONS ήταν καινοτόμα και πρωτότυπα και οι μεταξύ τους διαπραγματεύσεις σκληρές, αλλά και γόνιμες, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

To νέο επιχειρηματικό show του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν 1.607.500 τηλεθεατές έστω για 1΄ στο σύνολο του κοινού, με το γυναικείο κοινό να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό project επενδύσεων. Συγκεκριμένα, στις γυναίκες 18-54 κατέγραψε 15%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό (18-24) το «DRAGONS’ DEN GREECE» άγγιξε το 19,2%.

Μεγάλοι κερδισμένοι του πρώτου επεισοδίου του «DRAGONS’ DEN GREECE», ήταν οι επιχειρηματίες από την Κρήτη, Μανούσος Πεδιαδίτης και η Κάλια Χουρδάκη, οι οποίοι αποδέχτηκαν την προσφορά της Μαρίας Χατζηστεφανή να αποκτήσει έναντι 100.000€ το 10% της επιχείρησής τους καθώς και δικαιώματα επί των πωλήσεων των προϊόντων τους μέχρι να βγάλει 200.000€.

Ο Σωτήρης Μπουζιάνης εντυπωσίασε τους DRAGONS με μια πρωτοποριακή ιδέα και ήρθε σε συμφωνία με τον Πολ Ευμορφίδη και τη Λιλή Περγαντά, κάνοντας συμφωνία 35.000€ για το 15% της εταιρείας του. Ο ίδιος, ο οποίος αποδείχθηκε και παλιός φίλος με τον Πολ Ευμορφίδη, δήλωσε πως ο αγαπημένος του DRAGON είναι ο Χάρης Βαφειάς καθώς, παρότι δεν επένδυσε στην επιχειρηματική του πρόταση, θα αγοράσει μια μεγάλη ποσότητα από τους πλωτήρες ανάπαυσης λουομένων.

Oι υπόλοιποι επιχειρηματίες, που παρουσίασαν τις ιδέες τους στο πρώτο επεισόδιο του «DRAGONS’ DEN GREECE» αναζητώντας έναν δυνατό στρατηγικό συνεργάτη, σίγουρα θα προβληματιστούν για το τι δεν λειτούργησε στην παρουσίασή τους μπροστά στους DRAGONS καθώς, παρότι κάποιοι κέρδισαν το ενδιαφέρον τους και δέχτηκαν προσφορές, δεν κατάφεραν τελικά να καταλήξουν σε συμφωνία με τους επενδυτές.

Η πρώτη πτήση στο επενδυτικό ταξίδι του DRAGONS’ DEN GREECE που ξεκίνησε χθες στον ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι 5 DRAGONS θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 22:00, με το καινοτόμο τηλεοπτικό project που δίνει ευκαιρίες, συνεισφέρει στο brain gain και στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα.

 Δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο:


Το «DRAGONS’ DEN GREECE» στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ!

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία: Κατασχέθηκε κοκαΐνη αξίας 105000000 από πλοίο μεταφοράς ζώων

Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής: οι αντιδράσεις και η απάντηση του Δήμου Αθηναίων

Χανιά: Αυτοκίνητο “κρεμάστηκε” σε δένδρο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο